Thea går på ski - video

Hei dere. Idag har vi hatt en fin Søndag, igrunn. Thea og jeg nærmest kasta i oss frokosten, før vi kledde godt på oss og gikk ut for å gå litt på ski..Thea da, vel og merke. Jeg selv har ikke ski - enda. Hun er blitt en kløpper på disse skiene, og har fått god balanse.Her vi bor er det skicup hver søndag, men grunnet sykdom og annet på planen har vi ikke kommet oss på den enda. Men neste søndag, da skal vi prøve å få det til:) Etterhvert måtte Thea gjøre seg klar til å dra i bursdag til ei venninne i barnehagen. Det var hælene i taket og disco fra begynnelse til slutt. Da vi ruslet hjem klaget Thea over at hun var sliten. Ikke så rart det, tenkte jeg. Men en stund etter vi kom hjem, ble hun varm og rød i kinnene. Jeg nektet å tro det, da temperaturmåleren nok en gang på kort tid viste at det var feber i den lille kroppen. Jeg kjenner det på kroppen jeg også, ikke helt i slag. Imorra skal vi ligge i senga å lese eventyr, og ingenting annet! Disco on the dancefloor.. Liten film...

Thea synger - filmsnutt

I jula lærte Thea seg en ny, og ganske vanskelig sang. Det er Trygve Hoff sin "Et lys imot mørketida", og hun er kjempeflink til å synge den♥ ♥

Klarer dere denne?

Gjett hvilken samg Thea synger her ;D

She got the moves

Danseløva slår til igjen;D

Æ vil bare dans - Film av Thea som synger

En av favorittsangene til Thea for tiden, Æ vil bare dans - med Sirkus Eliassen. ;)

Filmsnutt ;)

Når det nærmer seg leggetid for Thea, blir hun ei lita ertesjur;) Alt som ikke er lov til å gjøre, skal testes. Vi settes på prøve så det synger etter. Må "erte" litt tilbake også da! Det hele endte med at jeg og Thea lå å rulla i latterkrampe på gulvet, tårene trilla og til slutt ble hun.... sur..og trøtt..;) Same old, same old. Her sitter hun i sofaen, som oss voksne som hun sa! "Nei, nu må æ læs Donald nyheitan, sjå om der e nåkka nytt..". Liten filmsnutt, mamma og Thea tuller:D

Thea lærer seg bokstaver - Film

Vi har en stund nå holdt på med bokstaver, hvem sin bokstav det og det er, hvilken lyd den har, hvordan den ser ut..og Thea elsker det! Hun synes det er så moro, og vi blir super stolte når hun klarer så mye med bokstavene!

Thea svarer - film!

Med dette ønsker vi dere en fin Fredag! (,")

thea forteller vitser..

Thea er lagt for kvelden, paps har lagt seg sammen med henne. Det er musestille på soverommet, før snuppa plutselig braker ut i latter..skikkelig også! Hun har lært seg å fortelle vitser, og det er det mange av om dagen nå;) Hun tar poenget i vitsen også, det er det værste;p Moroklumpen vår<3

thea synger - filmsnutt ;p

Fant denne filmsnutten på kameraet, Thea synger en av sangene som ofte surrer her for tiden..

det skal gå så fort som mulig

For Thea, gjelder dette for veldig mye, men nå tenker jeg på akebrettet. Det skal gå så fort som mulig, aller helst så fort at hun nesten ikke klarer å holde seg fast. Hun synes hun er tøff når jeg "sladder" akebrettet, og presterte å si "Hey-ey!" Skjønner ikke hvor hun har alt i fra...;) UTEKOS<3 Hun klarte forresten også å kjøre i seg halve tannkremtuben rett før hun skulle legge seg. Det ble mistenksomt stille, også kommer hun ut fra badet med det bredeste gliset, tannkrem i munnvikene og sååå stolt av seg selv. Når jeg spurte "Hvorfor", fikk jeg bare et "førr at det smaka godt" tilbake. Får håpe hun ikke får magevondt i løpet av natta da, snakk om altså..;) Da vi var i byen tidligere forelsket hun seg helt i denne: Tror nok at dette lett kunne blitt hennes bestevenn!;)

pumped up kicks

ikkje mas på mæ...

Det store med denne videosnutten skulle jo være at hun forteller når hun har bursdag(flinkeste jenta vår<3), men ordene "ikkje mas på mæ", grep meg altså;) Huh, hørt ei sånn tøvsjur;) Vel, hun trenger jo litt privatliv, tid for seg selv og alt det der hun også..så kom jeg å fortyrra henne midt i tegnestunden hennes.

Hun ble så trist

Thea liker å se filmer av seg selv, som enten vi har filmet, eller bestefar i Kjøllefjord. Her en dag satt hun å så på en billedfilm far hun var liten baby. Plutselig hører jeg hun snufser, så kommer gråten... <3 Sånn har hun ikke reagert før når hun har sett film, fikk igrunn litt vont i mammahjertet..på en god måte!

Deler en sang..

Ojjjjj my gaaaaaaad

Etter gårdagens Skype samtale med Bestemor&Bestefar i Kjøllefjord, har hun gått rundt og sagt "Ojjjj myy gaaaaaad", nemlig Bestefar som har lært henne;) Høres jo nesten ut som Fan Thomas? ;) Snippsekken er pakket, på med jakke og sko, tid for tur:)

Sangfugl - Film av Thea som synger:)

Vi har ei tulle..

..med øyne blå<3 Thea synger og er klar for å legge seg: God natt fra Thea, til alle andre skjønne små!

Søta (,")

God morgen:)

Ikke noe mer en et lite "God Morgen" fra oss! "Oldemor Rock", favoritten nå, fra "Barnas Supershow"! ;) Ønsker dere allesammen en flott Fredag, og God helg! :)

Filmsnutt..

Gladlaks..

(,")

Hjerteknuser..

..med all respekt til Kaizers, men liker faktisk denne versjonen mye bedre! Minnevideoer er laget og lagt ut på nett med denne sangen, til minne om guttene som mistet livet.. så alt for tidlig, i Hammerfest .. sender de varmeste tanker til deres familie og venner!

Så stolt!

Kommende DJ?

Thea elsker musikk, og her har hun skjønt hvordan man bytter sang..Legg merke til at hun kjenner igjen den nordnorske dialekten litt uti filmen;)
hits