Tannfrembrudd - "Matsmokk" er en reddende engel

Tannfrembrudd hos de små er ikke så greit. Det er kløe, ubehag og veldig vondt til tider. Emil har nå holdt på med disse tennene siden han var 4 mnd, men den siste mnd og de siste ukene har det vært veldig plagsomt for han. De ligger å presser på, så nå håper jeg de kommer opp snart. Dentinox ønsker jeg å bruke minst mulig. Den lindrer fort, men mister også effekten fort. En kald klut er også god lindring, men det mest effektive har vist seg å være en isbit i "matsmokken" fra KidsMe - foodfeeder. Han gnager på den til isbiten har smeltet. Dette gjør jeg rett før han skal legge seg, for det er jo også som regel da plagene kommer, på kvelden. Hva kan man ha i denne "matsmokken" ? *Frukt/bær *Frosen frukt (banan, pære, eple, druer, melon ++) *Isbiter *Grønnsaker (Agurk, paprika, mais ++) *Kokte grønnsaker (Gulrot, potet, blomkål ++) Den er helt utrolig genial, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten den! Emil har fått smake på så mye godt i den, man slipper å være redd for ...

Tips til juleantrekk til de aller minste

Det ene jule-pregete innlegget kommer etter det andre, nå tror jeg jaggu jeg har fått et snev av førjulsstemning..? ;) Nå har også jakten på juleantrekket til mine små begynt. I år er det jo litt spesielt, nå har vi to små som skal pyntes opp. Tenk at vi er tobarnsforeldre? Jeg tar meg i å glemme hvor heldig man er og hvor fint alt sammen har gått. NYT hvert øyeblikk! Jeg kom over noen søte småklær, her til de aller minste guttene og jentene: **** **** **** Jeg har allerede funnet noen favoritter, har du? Alt finner du i nettbutikken til H&M! Ha en fin kveld:) #juleantrekk #klær #barneklær #festfin #førjulskos #mammablogg #mamma #tips #anbefaling

Tips om nettsider

Ville bare tipse om en kjempefin nettside jeg kom over nå nettopp, barnetest.no.Her kan du følge med på tester som er gjort for barn, av mat&drikke, klær&sko, pristetser, produkttester, apps til barn og mye mye mer. Denne siden var genial, så den måtte jeg dele med dere! :) En annen side som er ganske grei er bramat.no:) Vært innom noen av disse sidene?

Vokser så fort ut av klærne

Klær som jeg prøvde på Thea for ikke så alt for lenge siden, er plutselig blitt for små. Den gode fleecejakka også, det synes Thea var veldig dumt! Det er et av hennes favorittplagg, så det måtte handles inn nytt. :) Bruker å handle inn sånt på Stormberg sin nettside, de har så mye fint der. Leveringen er rask, og de har god service. Reklamerte nettopp på en genser fra de, og etter noen dager kom det en ny i posten. Sånt liker vi! Dilla på lilla;D Handler dere på Stormberg?

tang og tare..nesten litt magisk

Vi har hatt en nydelig soldag her i Lofoten idag også, og vi har utnyttet det fullt ut. Har bare vært inne en liten tur for å spise lunsj, før vi gikk ut igjen. Thea hadde funnet frem bøtte og spade, hun hadde lyst til å gå en tur ned i fjæra:) Tror vi satt der et par timer, hadde helt glemt av klokka og middag..men som vi kosa oss<3 Kom på noe jeg en gang har sett på et matlagingsprogram, når du koker tang blir den grønn;) Det måtte jeg vise Thea! :) Et varmt og godt bad før leggetid er aldri feil, man blir så god og trøtt!:) Koser seg med kveldsmaten..

så slipper man å stå dagen før å bake..

Fikk det for meg idag at jeg skulle lage ferdig kakebunn til Theas bursdag. Veldig greit å bare ta de opp av fryseren, og pynte i vei... Også slipper man å stå dagen før å bake;) Lagde en langpannesjokoladekake, og brukte bunnen til en 27 cm springform og skjærte ut. Restene av langpannekaka hadde jeg i frysepose, det skal brukes til cakepops. ;)

jenteklær str 86/92, gis bort

Nå har jeg hatt en liten opprydding i lillemors klesskap, der var det MYE som desverre har rukket å blitt for smått til henne. Hun fikk jo de klærne nettopp? Man rekkker jo ikke å bruke halvparten før klærne er for små.. Har funnet frem klær som nesten ikke er bruk, og noe helt ubrukt. (men lappen er tatt av..) Defor ville jeg legge de ut her, kanskje det er noen av dere lesere som har lyst på? Klærne skal jeg ikke ha noe for, eneste er portoen. 1. Kjole str 92, aldri brukt, bare prøv på. 2. Tights, str 92. Lite brukt. 3. Gensere, str 86/92. Lite brukt 4. T-skjorte, str 86/92. Lite brukt 5. Bodyer str 92. (et par helt ubrukt)

Coverbrands/Likenshare

Ønsker du å være med å teste produkter? Gå inn på LikenShare, og bli medlem der du også!;) Nå skal jeg se om jeg finner meg noe for gavekortet jeg fikk fra Cover Brands, via LikenShare.

Se på Discovery nå..

Kjempeinteressant program, "How does life begins". :)

Clas Ohlson tilbakekaller vannkokere..

Grunnen til tilbakekallingen er at det har vært noen tilfeller av overoppheting av akkurat dette produktet. Flaks for oss at vi har akkuart denne.. Du kan lese mer om dette *her*.

Nødhjelp til orkidéene mine..

Hadde jeg bare tenkt meg om når jeg kjøpte de såkalte Orkidé pottene fra Eva solo...Selvvannede potter, så flott tenkte jeg. I over 2 år nå har jeg klart å holde orkidéene, de har blomstret begge to. Men da jeg kom over disse blomsterpottene ble jeg nysgjerrig, og kjøpte straks inn et par. Idag skulle jeg stelle dem litt, og en vond lukt slår mot meg..råtten jord/mugg, dere vet! (Orkidéer skal aldri stå i vann, noe den gjør med disse pottene..) Jeg fant ikke noen tips på google heller, så jeg ringte blomsterbutikken og fikk "nødhjelp". Lurte igrunn bare på om orkidéen tålte dette, om det bare var å la den gå i søpla, eller prøve å riste av all bark og "glemme" de en stund, for så å fylle på ny bark. Dama jeg snakka med sa seg enig i forslaget mitt om å fjerne all bark og sette de bort en stund. Spent på å se om de klarer seg.. Et helt innlegg om..Orkidér..eeh;) Har du prøvd disse selvvannede blomsterpottene, og er du fornøyd?

Fotofremkalling

Har nå i lengere tider hatt planer om å fremkalle bilder, sånn at jeg kan fortsette på album nr 3 til Thea. Ting tar tid, og nå har jeg endelig fått bestilt meg en haug med bilder. Elkjop.no har nå en kampanje som varer frem til helga tror jeg? Vel, de tar 0,50 øre pr stk, 10 cm og standard kvalitet. Jeg har bestilt fra de før, og jeg synes slettes ikke resultatatet var dårlig i det hele tatt - noe jeg har hørt fa andre. Kvaliteten er like bra, om ikke bedre enn for eksempel Japan Photo´s bildefremkalling. Nå gleder jeg meg bare til å hente bildene i butikken, og fortsette på et nytt album til jenta vår<3 Det blir noe å kose seg med når høststormen blåser som værst utenfor veggene.. Kom over dette søte bilde da jeg gikk gjennom noen gamle mapper :) Så har du noen bilder på lur som du har tenkt på å fremkalle, slå til du også! :)

Kun det beste for håret..

Lenge lenge har jeg nå ønsket å prøve Joico sin serie K-pak, for skadet hår. Noe jeg har, etter mye farging og annen slitasje. Igår var jeg innom frisøren for å se hva de hadde, og de hadde et kjempefint reisesett med 4 deler. Tenkte at det kunne være lurt å prøve den før jeg eventulet kjøpte av de store flaskene. Jeg vasket håret i går, med shampoo, balsam og kur. Når håret var håndkletørt hadde jeg litt av den siste flaska i tuppene, den dere ser på bildet,det er en olje. For å si det sånn, det blir ikke mere Define eller Sunsilk her i gården, fra nå av er det kun dette som gjelder for mitt hår. :) Hvilke(t) hårprodukter bruker du?

Jeg klarte det..

I Juli i fjor, fikk jeg en flott Orkidé av Svigers til bursdagen min. Den holdt seg godt, men rett før jul blomstret den av. Jeg bestemte meg for at denne ville jeg ta vare på, få den til å blomstre igjen. Og det klarte jeg, se bare: LYKKE:D Se så mange flotte knopper, ajaj;)Har enda en som ikke er kommet like langt, men blomstrer snart. Den er lilla.

Hjemmelaget hårkur..

..du kan rett og slett bruke det du måtte finne i skapene.. Jeg har aldri prøvd å lage hårkur selv, men nå fant jeg da altså på å prøve dette. Jeg brukte 1 banan, 1 egg og 1 ss honning. Bananen moses med gaffel/blender.. .. ..ha oppi et egg.. ..og til sist litt honning! Så kommer det værste, få all denne "gørra" i håret. Usj, var ikke noe jeg hadde spesielt lyst til,men hva gjør man vel ikke for seg selv!? Lide for skjønnheten sa du? Jeg hadde dette i håret, med en plastpose over. Satt i ca 30 min, før jeg vasket det ut. Det var ikke bare bare det. For noe griseri, jeg måtte jo bare ha i banan!? Den blir jo ikke helt finmost, så det var noen små biter av den som var litt vrien å få ut..Men det gikk! Konklusjon: Nå er håret helt tørt, og kan vel påstå at det er litt mykere enn det det var. Om jeg blir å lage denne kuren igjen vet jeg ikke,mulig, men heller tvilsomt;) Tror jeg skal bevilge noen kr på en god hårkur hos frisøren..jepp! Nå håper jeg bare at min kjære kla...
hits