Hjemmelaget pesto - oppskrift

Tenk at noe så enkelt har vært uprøvd? Også såå mye bedre enn det man kjøper, selvfølgelig. Jeg er veldig glad i pesto på pasta, men den kan også fint brukes som dip til godt brød, eller hva med dressing til en god salat? I disse "lompe-tider" (ja, jeg er hekta på lompene fra Buer jeg også), hadde jeg en dæsj på, sammen med kremost og litt grønt.. Det var veldig godt det også! Pestoer enitaliensksaus. Den er kjent, i ulike former, siden romertiden, og kommer sannsynligvis fra Nord-Afrika. Så vet du det! Oppskriften har jeg funnet på fantastiske Trine´s matblogg, der finner man masse I N S P I R A S J O N! Ukesmenyer, dessert, middag, forrett, tilbehør... Så om du aldri har vært innom siden hennes anbefaler jeg et besøk eller to dit! Hjemmelaget basilikumpesto - GRØNN GLEDE Bland basilikumblader, ristede pinjekjerner, hvitløk og revet parmesan, og kjør det hele med en stavmikser eller blender. Tilsett en god olivenoljeog kjør pestoen til den får ønsket konsistens. Smak til...
hits