Da vi kjøpte hus var jeg velvitende om både gressklipping og snømåking..

..men hadde ikke ventet meg så mye snø.. Her i Lofoten holder vi på å snø inne, det har snødd ekstremt i det siste. Nytter ikke måke heller, for mens sola skinner deg i nakken (for du har ikke tid til å nyte den, da du MÅ måke for å i det hele tatt komme deg frem til garasjen), og svetten renner..er det på´an igjen med en ny snøbyge.. Men god trening, det får vi..eller jeg. Er jeg som står for snørydding her, enn så lenge. Jeg har nemlig siklet på en snøfreser..den dagen den er blitt en del av familien, da er det gubben og snøfreseren som skal få gjøre den jobben! Vi lengter etter vår.. Er bare liiiiitt misunnelig på dere som kan nyte våren allerede nå♥

Plutselig fridag

God morgen.♥ Thea og jeg fikk oss en hjemmedag idag. Hele Lofoten var uten strøm fra i går kveld til i dag tidlig, så både skolen og barnehagen her er stengt. Jeg var egentlig forberedt på det. Det var litt mer kjedelig for Thea sin del, da barnehagen egentlig skulle ut på tur idag til akvariet i Kabelvåg. Men det tar vi igjen:) Tror hun synes det var veldig greit med en fridag når vi lagde grove vafler til frokost, og hun får leke med lekene sine. Jeg skal bruke dagen på å få orden på huset, noe som VIRKELIG trengs. Dyner og tepper skal ut til lufting, klær skal vaskes og rom skal ryddes. Jeg er klar! Blomster fra min kjære pryder vinduskarmen♥ Ha en flott dag:)

Liten bytur - Svolvær

Utpå ettermiddagen idag ble vi litt rastløse. Jeg hadde mange forslag, blandt annet kino..men Thea har aldri vært på kino før, og hun er ikke den som sitter lenge i ro. Hun var ikke så veldig interessert i det, så jeg foreslo at vi kunne dra til Svolvær å kjøpe is og gå på kaia. Thea juuublet.."Ååå, dokker e så koseli!" :) Svolvær havn, er det ikke vakkert!?

Karneval og kostyme

Denne uken og forrige uke, har vi hatt karnevalsforberedelser i bhg. Barna har fått laget masker. Gips for de som ville det, og papp masker for de som ville det. Kjempemoro! Thea har ventet leeeenge på dette karnevalet. Hun har vært så spent, og det skjønner jeg veldig godt. Når det gjelder kostyme, har hun egentlig vært veldig vinglepetter. Først skulle hun være tiger, så løve, cowboy, pirat, politi..mens jeg hadde bestemt meg for lenge siden, jeg skulle være katt. Enkelt og greit, ikke sant? Da de ikke hadde noen spesielle kostymer til Thea på lekebutikken, spurte jeg henne om hun ikke ville være kattungen min..noe hun hadde kjempelyst til;) Ikke koster det en hel formue heller. Har dere sett hva kostymer til barn koster? Så på en politiskjorte, den kostet 599,- , for bare den. Så kommer jo alt tilbehøret i tillegg til de aller fleste kostymene. Og rapunzel kostymet, som jo var veldig fint..hadde en total pris på over 600!? Jaja, hver sin lyst! Lagde klart til "Katta i sekken",...

Bilder fra denne uken

Nok en gang blir bloggen satt litt til side, tiden strekker rett og slett ikke til alltid. Her kommer noen bilder fra denne uken, så får vi se om jeg kommer sterkere tilbake når jeg har tatt helg;) Nytt sengetøy<3 Sola kommer bare mer og mer frem, herlig! <3 Den fineste morsdagsgaven<3 Morsdagskort:) Koselig å sitte i vinduskarmen På tur på jobb/bhg:) Vi lager masker i bhg, karnevaltid:D Så flott den ble! Nå skal jeg få unna litt av helgevasken, før senga kaller. Ny jobbdag imorra, og såååå...HELG! God natt;)

Dette var et langt kapittel

For tre uker siden begynte det med sykdom, og det har enda ingen ende tatt. Mandag var det jobb igjen, men kroppen ville nesten ikke bære meg.. Thea var fin i formen, og hadde vært feberfri flere dager før. Hun hadde litt hoste, men det er vel nesten ikke til å unngå etter influensa og forkjølelse!? Dagen på jobb gikk greit, men Theas form så jeg veldig an. Hun virket plutselig slapp og ikke så aktiv sammen med de andre barna. Da vi kom hjem viste det seg at hun hadde gått opp i feber igjen..nå var det nok altså! Vi fikk oss legetime og kom inn igår. Vi fikk tatt crp´n på begge. Thea sin var fin, men min var på over 60. Det viste seg at jeg hadde lungebetennelse, og Thea hadde bronkitt. Aiai! Man skulle virkelig få det når man først fikk det..I tillegg var jeg på legevakta i helga for øynene, der ble det påvist øyekatarr..Det er lov å klage, og nå er vi møkka lei!

Nå er det nok sykdom

Kom meg ikke unna, nå var det min tur.. Våkna i går morrest med høy feber og vondt i hele kroppen. Helt forferdelig. Kom meg opp, for på jobb skulle jeg jo..!? Formen kjentes helt ok ut, men da jeg var fremme gikk det ikke lange tiden før jeg ble sendt hjem igjen. Jeg stupte rett på sofaen, og der lå jeg hele dagen. Thea er litt bedre, hoster en del. Men idag er hun feberfri, den satt lenge i altså. Merkelig influensa dette, kanskje det er svineinfluensaen vi har fått? Kjempevondt i kroppen, veldig høy feber, vond hals, hoste og snørrete nese. Hun har hatt interesse for lekene sine idag da, og det er jo et bra tegn. :) Håper dere holder dere frikse! :)

God søndagsmorgen

Her i huset ble vi brått vekket av en liten stemme som roper "Æ spyyr!". Jeg spratt opp av senga og fikk henne ut på badet, og rett i dursjen. Noe magesyke mistenker jeg ikke, heller det at hun har hosta til hun brakk seg. Nå er feberen på tur å gi seg, så nå venter snørrete nese og irriterende hoste. Ikke greit å være liten og syk♥ Vi har et nydelig vær her idag, sola skinner så fint i fjellene. Vi får nyte synet fra stuevinduene, for ut skal vi ikke idag. Mens Thea ligger på sofaen og ser på Netflix, koser jeg meg med en kaffekopp. Jeg har satt en bolldeig, som snart skal bli til deilige kanelsnurrer. Ingenting er som fersk gjærbakst♥ Ha en fin søndag:) Skinner sola hos dere?

Så rolig som mulig

Jeg tillater meg å si god morgen, selv om det egentlig er langt på formiddag.. Thea har sovet godt inatt, og vært kald og varm om hvernadre. Hun endte til slutt opp i vår seng, det er så godt for en liten kropp å føle den tryggheten med å ligge mellom mammma og pappa. Men hun havnet innerst til slutt, da hun ikke klarer å holde føttene for seg selv;)Nå sitter hun bare å koser seg i saccosekken, med ei lita skål med smørgrøt..det var det hun bestilte. Jeg for min del, har rigga meg til ved mac´en under det deilige ullpleddet vårt, med en kopp kaffe. Jeg skal nyte den, og det faktum at jeg har mulighet til å sitte i ro en liten stund.. Når Stian kommer hjem fra jobb, må jeg ut å måke. Her har det lavet ned som bare det, rar denne vinteren igrunn. Planene for denne fredagen er ikke mange, så rolig som mulig. Vi skal kose oss med noe godt litt senere, se på Idol og slappe av. Har dere noen speseille planer? Ønsker dere en fin fredag, og riktig god helg til alle:D

Det holdt ikke med det

Bare en liten uke etter at Thea lå i feber, for så å ha vært frisk og aktiv..har hun nå fått feber igjen. Plutselig gikk hun rett opp i feber, akkurat slik som sist gang. Der er hun lik meg, rett opp i høy feber, og nesten feberfri dagen derpå. Men sånn er det på denne tiden , mye sykdom ute å går..og særlig i barnehagen. Jeg har enda holdt meg unna basilusker, til tross for mange gode klemmer fra barna i løpet av jobbdagen. Håper det ikke går troll i ord nå, for det å bli syk selv har jeg absolutt ikke tid til. Papsen dro på butikken for å finne litt sykegodt til snuppa, og litt til oss;) Kanskje det kommer litt fler blogginnlegg i løpet av helga? :) Ha en fin kveld!

Hjemmedag

Idag ble det hjemmedag på meg og lillemor, og vi holder fortet imorra også.. Etter vi kom hjem fra jobb/bhg igår ettermiddag, var Thea slapp og varm..og mistanken ble bekreftet da jeg målte temperaturen. Joda, feberen hadde meldt sin ankomst, også her i huset. Synes det går så mye rundt omkring nå, alle ligger mer eller midre rett ut. Hersens sesonginfluensa. Thea har hatt, og har enda feber..litt lavere enn i går, så hun er nok på bedringens vei. Stian og jeg føler oss relativt friske *bankibordet* enn så lenge, vi har ikke tid til å bli syk! Eneste jeg har er en rygg som krangler litt, men det går seg vel til..enige skal vi nok bli.. Kaffe i mitt nye favorittkrus #grandcru♥ Når den lille er syk.. Thea hadde ikke lyst til så mye idag, men tegne og skrive er noe hun er veldig glad i. Her har hun sett på bokstavene fra skiltet hun holder i hånda, og skrevt på tegnebrettet. Stolt mamma og pappa♥ Håper dere holder dere friske og raske! :)

6 kalenderpakke

God morgen:) Idag fikk Thea dette i kalenderen: ...så kjempefornøyd! :) Tenker det blir stas å ta seg et bad ikveld, med magisk vaskeklut og glitrende såpe! Nå sitter Thea å koser seg med filmen hun fikk på bytur igår, nemlig Peppa Gris jul. Det er koselig med disse julefilmene, og jeg ønsker meg selv et par filmer..blånissene for eksempel;) Også Astrid Lindgren sine filmer, de er bare så koselig! Jeg har rydda litt til helga, hengt ut dyner til lufting, rengjort peisen osv. Blir godt å slippe å tenke på å gjøre det senere..for da tenkte jeg å bake litt. Fryseren må fylles med brød før jul, og kanskje noen flere rundstykker. :) Ønsker dere en kjempefin dag!

Fraværende blogger..

God morgen alle morgenfugler..ikke det at jeg kan skryte på meg at jeg er en frivillig morgenfugl..ikke idag.. Det har ikke blitt tid til mye blogging i det siste, grunnen er vel egentlig akkurat det, TID! Og ork..Den siste uken har vi hatt mye sykdom i hus, det tok sin tid før Thea kom seg til hektene igjen. Hersens omgangssyke.Vi hadde en liten runde med dette vi også, men det ble med det, heldigvis. Mat er nesten et ikke tema her, for ingen har spesielt god matlyst enda. Og for min del, så skulle jeg helst spist bare suppe - det er det beste for tennene. Ja, jeg er en vandrende skattekiste for tannlegene, og har virkelig tatt mot til meg å fått meg akuttime, etter nattas vondter! Jeg sa det, og sier det igjen..en fødsel er en simpel sak i forhold til tannverk! Er ikke spesielt glad i å gå til tannlegen, men nå gleder jeg meg faktisk. Fine snuppa♥

Sjuklingen vår

Heisann! :) Jeg har lyst til å si god morgen..men når jeg ser på klokka skjemmes jeg nesten. Vi har virkelig sklidd ut av rutinene nå som det er sykdom i hus. Men det er lov, og vi har trengt å sove ut etter noen harde netter. Jeg kjenner det skal bli godt å være ferdig med omgangssyken, for det tar virkelig på en liten kropp. Hun har ikke noe matlyst, noe som jo er helt normalt når man har dette i systemet. Men heldigvis drikker hun hyppig. Tenkte jeg skulle lage et brett bestående av ritz kjeks, saltstenger, litt enkel frukt og vann/saft i et glass med sugerør. Så kan det bare stå tilgjengelig, og forhåpentligvis friste litt. Planen nå er å vaske meg fra stue og ned tilunderetasjen, vaske bort basilusker! Vaskemaskinen har vel gått varm, det har vært i aktivitet siden mandagskvelden. Jeg VET det er et helt fjell av klær som bare venter på å brettes å legges på plass, og den oppgaven skal jeg også hive meg over. Thea og paps er nede, tror de ser i bøker og koser seg♥ Snup...

Det var vel ikke til å unngå

Hender er vasket som aldri før, både på jobb og hjemme. Jeg trodde og håpet på at den årlige spysjuka ikke skulle få taket på oss, men.. Nå jobber jeg jo i en barnehage, så det var vel ikke til å unngå uansett. Igår kveld var det Thea sin tur. Hun hadde klaget over litt magevondt tidlig på ettermiddagen, men formen var på topp som alltid den. Jeg tenkte at det kunne være spysjuka, men det ble fort avglømt da snuppa var i hundre og ikke viste noen andre tegn til sykdom. Så kom det, etter hun hadde lagt seg.. Første runde med oppkast og skift. Dusjing, legging. Så en ny runde. Skifte på senga, skifte på Thea..sånn har natta vår vært. Vi tok inn den oppblåsbare madrassen vår på Theas rom, der lå Stian. Han var bøtteansvarlig.Jeg satt med Thea i fanget, slik at vi kunne sove sittende. Vi måtte gjøre det sånn fordi hver gang hun la seg ned på rygg ble hun dårlig og ville kaste opp.Men flink, det var hun. Hun sa ifra når hun ville kaste opp så vi rakk å ta fram bøtta, "så slepp dokker ...

Hvem trenger vel da Stamina hot?

Over natta fikk vi altså plutselig full vinter, masse snø har lagt seg. Grøsset da jeg sto opp klokka 07 imorgest, å så at det var snøstorm utenfor veggene. Det roet seg heller ikke til vi skulle gå på jobb/bhg, og ikke var veien brøytet - i det hele tatt! Hadde jeg bare hatt plog på vogna... Når vi kom hjem var det bare en ting å gjøre, hive seg rundt å måke snø. Det er litt mer snø å måke her enn der vi bodde før, så dette blir jeg å kjenne på kroppen imorra! God trening er det iallefall, så her har vi ikke behov for medlemsskap hos noe treningssenter iallefall;)

Det blir ofte litt lite tid til det

Bloggen er her, og vi er her..bare ikke så alt for flink til å oppdatere med innlegg for tiden. Når jobb, husarbeid, middagsspising, legging/stell og maling er unnagjort..er det ikke mye tid eller overskudd til overs, så det får bli litt nå og da. Nå har jeg tid iallefall. Thea koser seg med frukt og film fra Netflix på tv´n, det er noe vi i senere tid sikkert ikke kommer til å klare oss uten. Det koster ikke all verden i mnd, og den første mnd får du prøve gratis;D Tror vi skal bruke denne flittig i helga, se en film eller to. Vi er ikke spesielt flinke til å hverken leie, kjøpe film, heller ikke å gå på kino. Så kanskje vi blir litt mer oppdatert i filmverdenen nå? ;) Snøen ligger som et tynt hvitt teppe her hos oss idag. Vind og kaldt. Men friskt er det. Thea synes også det var stor stas med litt snø på bakken. Blir gøy når vi kan lage snømann, kjøre akebrettet og investere i ski og skøyter! På kjøkkenbenken står en stor porsjon søtdeig, til kanelboller. Baker til for mamm...
hits