Dunpose selges

Boden er ryddet, og babyutstyr er funnet frem. Noe vil vi selvfølgelig ta veldig godt vare på, det som betyr aller mest for oss. Jeg har et par ting jeg ønsker å selge, og det er en dunpose og en sprinkelseng. Dunposen har jeg lagt ut på Finn.no, så får vi se om jeg får noe respons på den:) Om det er noen av dere lesere som er interessert er det bare å ta kontakt;)

brio sprinkelseng

Etter en real opprydding, har vi funnet frem en god del saker som vi rett og slett ikke har bruk for lenger, eller som bare samler støv og burde ha vært i søpla for lenge siden! Theas sprinkelseng ligger flatpakket, og den ønsker vi nå å selge. Så om det er noen i vårt nærområde som trenger en seng er det bare å ta kontakt:)

Baby Björn bæresele-SELGES!

Nå har vi rett og slett ikke bruk for Baby Björn bæreselen vi kjøpte da Thea ble født.Vi har bare rukket å brukt den hele to ganger,og det var da vi var ute og reiste med fly.Bæreselen har vært til stor hjelp da,siden man har armene fri. Kunne sikkert vært flinkere å brukt den,men nå er det sånn at vi ser ikke nytte i den lengere.Så med det ønsker vi å selge den til noen som måtte ha bruk for den!Er klar over at det ikke er den beste bildekvaliteten,men det får duge :)Baby Björn bæreselen er kjøpt i Mai 2009, på Babyshop.Ny pris: 999,-Selges for: 450,- (Pris kan diskuteres) :)Fargen er grå/blå.Hvis du er interessert,ta kontakt på email: jillp86@gmail.com
hits