God morgen

God morgen.Sitter her ganske stripete i øynene, utslitt etter nattas hostekuler. Men opp måtte vi, idag skal jeg på jobb i bhg. Gleder meg veldig til det, noe Thea også gjør. Ønsker dere alle en fin dag:)

At det er helg, det vet hun veldig godt

Det er fredag, og vi er allerede i helgemodus!♥ Fikk blomster av min kjære igår♥ Thea vet godt at det er Fredag, for hun spør hver eneste dag "Korsn dag e det idag? Enn imorra?". Hun liker å ha kontroll, det er sikkert og visst!Når det er helg er hun veldig opptatt av å pynte seg, alt skal være orntlig, fra topp til tå. Klokke på venstre(!!) hånd, parfyme i håret, ringer, øredobber, pene klær (ekstra pene klær) og "pippi"-hår. Når vi skal til Svolvær, er det UTROLIG viktig at håndveska er med. Den har hun gått gjennom, og sjekket at alt er på plass. Lipsyl, parfyme, plaster, tyggis, pengebok med penger, og et bilde av mamsen..Stian sier hun er lik sin oldemor på akkurat det, mye rart i veska si;) Nå skal jeg kose meg med kaffekoppen og snuppa, i ny-sofaen! Den er bare helt fantastisk!♥

Ville bare ønske..

...dere alle sammen en riktig god morgen, og håper dere får en fin dag! :) Thea med kasteflyet sitt! Husk på Giveawayen, ta en titt HER.

God morgen fra oss

Ville bare ønske dere allesamen en finfin dag! Vi har fått i oss frokosten, men jeg sitter enda med kaffekoppen..Thea leker så fint inne på rommet. Snart skal vi finne frem blomstene vi presset og tørket tidligere i sommer, med det kan vi lage mye fint. Ute pøser det ned, grått og trist. Da er det ekstra koselig å holde seg innendørs litt. Instagram bilder, vil dere følge meg der finner dere meg under "famwangaasegg" :)

God morgen

God morgen:) Nå har vi kommet oss til Bø, snuppa og jeg. Thea er i hundre, for her er det både hund og katt-hun er i himmelen;) Tror ikke jeg fikk henne til å sove før klokka var halv elleve igår, var så oppspilt og spent i kroppen..ikke lett å sove da nei!? Heldigvis sov hun godt gjennom hele natta, så hun et uthvilt:) Thea sittet på gulvet å leker med Lego og barbie, mens jeg nyter min pappas kaffe-den smaker alltid godtMens de andre er på skole/jobb skal vi snart gå oss en tur i fjæra:) Noen bilder fra igår:

Instagram #følge meg?

#instadaily#instalove Følg meg #famwangaasegg :p

Spent på morgendagen

Thea er veldig spent på morgendagen, og har funnet frem 17.Mai utstyret sitt. Klappehånd, flagg, fløyte, og nebbfløyte. :) Vi var ute å trilla tur idag, også gikk vi forbi fjøsen hvor vi var sist å så på lammene.. Thea hadde SÅ lyst til å gå inn å se igjen, og det gjorde vi! Så koselig å få kose og klappe på dem:) Mm, jordbær til dessert! Alle butikker bugner av friske bær nå, fikk handlet inn litt så vi har til å lage en pavlova kake til helga. Det er så godt det:) Sunn snacks;) Sånn har vi det nå, det er så utrolig deilig! Varmt er det også igrunn..nå må bare resten av snøen i fjellene forsvinne.. Håper på godt vær i morgen..er fornøyd så lenge det ikke regner! Theas bunad m/tilbehør er funnet frem, jeg fant i aller siste liten en kjole, og S sine klær er klar. Nå skal det ryddes her, for det ser ikke ut.. Har dere alt klart til 17.Mai?

Rak i ryggen og tunga rett i munnen

I noen dager nå har vi holdt oss inne, siden Thea løp med joggesko i søledammene når hun var ute med ei venninne..våte og kalde føtter, nå var det bare å vente på forkjølelsen. Og den kom, med litt feber , hoste og tett nese. Idag var hun frisk, og det klødde etter å komme seg ut. Varmt har vi hatt det idag, hele 10 grader!? Wow, tenker sikkert du..som har godt over 15 grader i skyggen en eller annen plass..vel, 10 grader er mye her..på denne tiden iallefall;) Trehjulssykkelen er godt brukt, og skal bli utslitt i løpet av sommeren/høsten..til neste år blir det "storpie" sykkel på Thea! Jeg synes hun satt litt "krokete" på sykkelen, så bestemte meg for å prøve å skru opp både sete og styret..og DET var saker det! Med rak rygg og tunga rett i munnen sykla hun så stolt bortover veien<3

Fjøstur for å se på lam

Nå pågår det lamming rundtom på gårdene her, og vi har fått lov å komme å se når det passet. Det var ikke noe særlig utevær idag, litt surt og kaldt..så da passet det fint å ta seg en tur bort i fjøset for å se på søte små lam:) Thea elsker jo dyr, og kunne sikkert flyttet inn i fjøset om det var opp til henne. Jeg også synes det er veldig koselig. :) Her koser hun med kopplammene, hihi:) Etter vi hadde sett oss ferdig (trodde jeg, for hun måtte nemlig inn flere ganger å se;p) ble vi invitert inn i campingvogna til de som har fjøsen..der ble vi servert både kaffe, kake, kjeks og saft. Så koselig vi har hatt det:) Nå kjenner jeg at jeg er på tur til å få en dundrende hodepine..æsj! Om det er all den gode kaffen jeg fikk servert i campingvogna vet jeg ikke, det kan likså godt være vær&vind (lavtrykk). Får hive inn på et par ibux og håpe det gir seg..noe det som regel ikke gjør.. Fungere må man uansett, og nå er det middagen som skal lages straks. Pannekaker blir det idag, enkelt ...

Endelig litt sol og vårstemning

Våren hadde jo kommet hit til oss, trodde jeg..så kom snøen..fisj og fy! Man vet aldri her i nord..det har jo skjedd at bakken har vært hvit til 17.Mai også.. Men IDAG, idag har vi hatt en nydelig dag! Sol og helt vindstille. Snuppa og jeg kledde på oss og gikk ut etter frokost. Vi gikk lange turer, tilogmed etter veien. Hun har et ønske og et mål om å gå ned til Mor&Far, men først må vi øve oss og se hvor mye hun orker;) Vi var i den mystiske trollskogen, fant mange skatter både der og i fjæra..med andre ord så har vi kosa oss masse!

"Æ har ikkje søv inatt.."

Det var det første Thea sa til meg da vi sto opp.. Jeg var på do med henne i 5 tia var det vel, og da er det bra lyst ute..noe som betyr at ungen er LYS våken! Jeg sa at vi måtte prøve å slappe av liiiiitt til i senga, det var enda midt på natta! Heldigvis gikk hun med på det.Om hun sovna eller ikke..? Det eneste jeg vet er at jeg sovna før jeg traff puta.. Kjedelig å starte dagen med å være trøtt..(Thea altså) og dette går jo i bølger gjennom hele dagen. Skikkelig "hormonbombe" har hun vært idag, *telle-telle-telle*! Når lørdagssnopet ble servert, og slukt, var hun i sitt ess..Høy på sukker! Da skrudde vi opp radioen som spilte Skrillex..she looked crayyseh! Snuppa er i seng, mammaen er trøtt og sliten..er klar for å lade opp til en ny dag! Foster The People: Pumped Up Kicks

Øvelse gjør mester

Det er godt at våren er her, og utelekene er funnet frem.. Thea har virkelig fått dreisen på rockeringen sin, øvelse gjør mester!

God helg :)

Bursdagsforberedelsene er i full gang, skal pynte bursdagskaka og gjøre ferdig noen cake pops. Stua skal også pyntes, vi kjører jungelstil. ;) Blir nok morsomt for snuppa å se når hun står opp, med ballonger overalt. Midt oppi alt skal det nå bli deilig å sette seg ned med fredagstacoen og The Voice, ingen fredag uten. <3 NYT fredagskvelden dere! ;)

helt ny stue..

Forandring fryder, kjøpte nye gulvtepper idag! Fra grå tepper til lyse offwhite..ble en helt ny stue. Ikke noen hemmelighet at det er litt lite her, men dette gjorde stuen litt større..om ikke annet;) FØR.. ETTER.. Synes det ble kjempefint! Etter handleturen i Svolvær skulle jeg levere fra meg noen klær som Thea har vokst ut av, til ei kjempehyggelig dame som heter Therese! Hun har ei lita jente som heter Thea hun også, og vi var spente på å treffe dem. Har jo fulgt bloggen demmes kjempelenge;) Klærne fikk vi levert, og det var kjempekoselig å hilse på! Spennende å møte nye mennesker, håper vi kan treffes flere ganger:) Thea snakket om dem hele veien hjem, pugget navnene deres og ville bare tilbake "te ho Thea..ho som heite det samme som æ!" Søta!

ville bare..

ØNSKE DERE ALLE SAMMEN EN FANTASTISK FIN FREDAG♥

nå kryper jeg opp i sofakroken

Med et nytt blad fra Foreldre&Barn og en deilig kopp te, kryper jeg opp i sofakroken under pleddet! Er det forresten noen som har gode forslag til ukesmeny? Er så matlei..trenger tips, og ikke minst INSPIRASJON!

all for you

♥ It´s you it´s you, it´s all for you Everything I do, I tell you all the time Heaven is a place on earth with you Tell me all the things you want to do ♥

DET ER DA DET ER EKSTRA KOSELIG..

Når man nesten ikke kan se ut av vinduet fordi det er dekket av snø, det river i både vegger og tak.. ..det er da det er ekstra koselig å pakke seg godt inn i et pledd, og kose seg med en deilig kopp te... Og når vinden blåser som aller værst, er det aller best å sove i mamma og pappas seng<3 Thea og jeg satt å så gjennom mange bilder idag, og på babybildene så hun denne matta. Den hadde hun veldig lyst til å ha tilbake, så jeg måtte på leterunde på loftet;) Hun lekte kjempemye med matta, pusla og telte:) Thea var flink å rydda i "hula" si idag, og fikk lov til å låne mamsen sin Mac for å se på Nrk super nett-tv:) Etter det hjalp hun til med middagen, pølselapskaus!

søndagen vår..

Mens papsen var på jobb, var jeg og Thea ute i snøen. Friskt og godt. Snømann ble det heller ikke idag, men etter nok en økt med snømåking og en snødunge rikere,lagde vi heller ei lita snøhule;) Det var kjempestas! Hva tenker hun...? <3 Dagens middag, stekt fisk med godt tilbehør. ...og siden det er søndag,,,:)

mammablogger

"..stedet hvor mammabloggere oppdager andre mammabloggere.."

vår fredag

Thea er en kløpper på både å elte deig og skjære opp frukt/grønt. Hun elsker å få tildelt slike oppgaver, og mestrer dem med glans. Herlig! Det var klar tale fra lillemor, det er MYYYYYE tøffere med snøsofa og snøhest, enn snømann...;) Thea har laget lyslykt, verdens fineste spør du meg<3 Et syltetøyglass, decoupagelim og serviett med båtmotiv. Skal jammen få henne til å lage fler av disse altså, de blir fine til sommeren:) Nå venter en kopp te, og kanskje lese noen sider i boka mi før jeg tar kveld?

Endelig kunne vi leke i snøen igjen

Vinteren her hos oss har vært mild, og vi har ikke slitt oss ut med snømåking for å si det sånn..det lille laget som har lagt seg for hver gang har enten regnet eller blåst bort. Thea jublet da hun så at snøen hadde lagt seg som et hvitt teppe, og ville UT! ;) Vi var ute et par timer, glemte helt av klokka. Kjørte akebrett nedover en lang bakke, ble kjempegod fart..vet ikke hvem som synes det var mest moro? ;) Etter mye lek var det ei som var både sulten og tørst, så vi gikk inn og lagde middag..deilig søndagsmiddag, kjøttkaker i brunsaus. Håper aller mødre der ute har hatt en kjempfin morsdag:) Jeg fikk servert kaffe på senga, og et nydelig morsdagskort som Thea hadde tegna.<3 Nydelig blomsterbukett har jeg fått, og gaven var noen klær jeg selv fikk velge meg ut<3 Titt-tei Thea sover søtt i senga si, hun har ikke sovet der siden hun fikk den..men idag skulle og måtte hun, så meg lei på å bli brukt som trampoline og hest..noe hun hadde stor glede av når hun ...

Ei som er fryktelig spent

God morgen(,") I ettermiddag skal vi dra å hente Theas nye seng (om vær og føre tillater det..), "mi heilt egen storpieseng" som hun sier. Hun er så spent, det forstår jeg veldig godt. Snuppa skal være hos hennes Mor&Far imens, hun jublet av glede og hoppet opp og ned når vi fortalte henne det. Liker å være på besøk;) "Der skal æ bære slapp av å kos mæ..kanskje tegn ilamme ho Mor?". Jo, hun har nok en liten idé om hva hun vil gjøre sammen med dem. Hun er nok bare glad til for at hun slipper å kjøre bil, kan fort bli kjedelig..tiltross for dvd´n;) Kan vise bilder senere, når Thea og papsen har fått montert opp senga. ;) Ønsker dere en fin dag!

knerten i knipe

Bortimot 10- hadde vi idag, men tror vi begge fikk kløe av å være inne, så vi kledde oss godt og fikk luft i nesa;) Karoline (eller som Thea kaller henne, Knærtine;p) fikk være med ut, Thea har litt knerten-dilla for tia. Det passet jo veldig bra at Bestemori Kj.fjord hadde sendt en liten pakke med den nye knerten filmen, og litt annet smått;) Det er så moro, å se hvor glad hun blir. Hun hiver seg over telefonen eller spør om vi kan ringe på Skype..og takker pent:) Etter vi kom inn, satte vi på filmen og kosa oss. Thea syns den var kjempemorsom, er så koselig å kunne sitte å se en sånn familiefilm - helt i ro;) "Sykesøster" Thea er stolt over å eie en hel pakke med plaster, som hun kunne bruke akkurat som hun selv ville. "Førr æ fikk den hos ho bæppemor.." også gliser hun bredt;) Har dere sett Knerten i knipe?

God morgen..

..eller god forrmiddag kanskje..? Ble en litt sen morgen på oss idag, snuppa lå å dro seg litt..skal ikke klage. Det er deilig å slappe av litt ekstra noen ganger. Frokosten er spist, og vi bare koser oss inne. Ute er det ganske så ufyselig, så enn så lenge holder vi oss innendørs. På byturen igår fant jeg noen småting til Thea, blandt annet små-perler. De hadde 40% på alle leker på en kiosk i byen, så da ble det i overkant av 10 kr for en pose med perler..kjøpte bare to, så tror nok jeg må tilbake dit;) Nå skal vi perle og kose oss, ønsker dere en fin dag(,")

01.feb.2012

Har krøpet opp i sofaen med kosebuksa på, og ny pukka te i koppen. Tro om det er avhengighetsskapende? Jeg drikker mange kopper om dagen, og er det fritt kjenner jeg det klør etter å kjøpe en ny pakke..Vel, ikke det værste å være avhengig av;) Koffeinfri er den også. Jeg var så heldig å få mange smaksprøver på Pukka, på helsekosten..så nå skal jeg virkelig kose meg! Drikker du mye te? Før byturen idag, la vi ei fin tegning til Fantorangen i konvolutt. Nå skal denne frøkna se tegniga si på tv;) Kan tro hun var stolt da hun posta brevet, hihi!

på sykkeltur i januar..

Vi skriver Januar, men man kan fort bli forvirret? Idag dro vi ut sykkelen til Thea, og syklet en liten tur etter veien. Det finnes ikke snø på bakken, og alt av bøtter og spader er beinfrosent til sandkassen.. Overlykkelig over å ha sykkelen ute;)

koselig med besøk

Thea var kjempespent på dagens besøk, og trippet ved døren da de endelig ringte på. Snuppene våre kom veldig godt overens, og lekte kjempefint sammen. De var høyt og lavt, hihi:) Mens jentene kosa seg, fikk vi mammaer tid til litt prat over en kopp kaffe, en kopp te, og enda et par kopper med kaffe. Elsker det å ha slike mennesker i livet, som man sjeldent treffer, men når man møtes er det som om det ikke har gått et øyeblikk siden sist gang. Såå konsentrert, begge to;) Sofie fant frem boksen med perler på rommet, og satte igang å perle på en snor. Vi synes energinivået ble litt vel høyt, og vi bestemte oss for å gå ut en liten tur før de satte kursen hjem igjen. "Mamma, vi e jo likens æ å ho Såfie..!" Etter besøket var dratt, snakka Thea mye om dagen. Om Hilde som hadde en liten baby i magen sin, og at hun ville se den når den kom ut. Om Sofie som perla, og alt det andre de gjorde sammen. :) Tusen takk for kjempekoselig besøk:-)

Litt forandring i stua...

Stua vår er liten, så det er ikke mange mulighetene man har med hverken det ene eller det andre. Etter vi fikk ny sofa har jeg snust litt på muligheten å ommøblere, og idag så jeg mitt snitt. Jeg ville ha mer lys inn, og ved å flytte to seteren fra vinduet fikk jeg det til, og synes egentlig at det ble kjempefint! Litt uvant, men veldig fornøyd med resultatet. Stua vår er liten, men ganske så koselig fordeom;) Imorra får vi koselig besøk, av Hilde og Sofie:) Gleder oss masse til det, er en god stund siden nå vi så hverandre sist. Spent på hvordan jentene kommer overens, men tror nok at det skal gå kjempefint. Hilde snakket i å ta med seg uteklær også, så får vi håpe værmeldinga holder det den lover, 0 grader og SNØ:D

så likt som mulig

Her i huset skal det være så likt som mamma og pappas, uansett hva det er og hva det gjelder. Thea la nærmest krav på ei av kjøkkenskuffene her en dag, den skulle hun ha til sine kjøkkensaker og matvarer.. "Æ ska ha det sånn som dæ, mamma!". Det var egentlig noe jeg hadde tenkt på lenge, at hun skulle få ei skuffe til sine kjøkkenleker..jenta ble strålende fornøyd, og hiver seg i ryddinga hun også så fort hun ser mamsen styrer. "Ska æ lag ægg å pølse te dokker? Eller kanskje kake?" Tror nok hun ønsker seg flere "matvarer", får se om vi finner noe hun kan innrede nyskuffa si med:)

...

Tøff i ullbuksa si med "Thea" på rumpa;) Bestemor i Bø som har strikka!:) Også Marius genseren da, sånn skulle jeg gjerne hatt selv. De er så fine. En av Theas "gammeltanter" som har strikket:) Heldig som får så mye fint strikketøy. Vi trosset minusgrader og kledde godt på oss for litt utelek. Rumpeakebrett er tingen nå, full fart nedover bakkene. Kom på noe jeg brukte å gjøre når jeg var lita, klippe hull i en plastpose til bena, og vips, et "rumpeakebrett". Thea synes dette var kjempemoro;) Forretningsidé? Hah, snasen Prix truse! Etter et par timer ute var det på tide å begynne med middagen, og røre blåbærsyltetøy. Denne jenta her tåler IKKE sukker..Det er nok at man bare sier "sukker", så er hun helt turbo! Ser dere blikket? Det sier alt;) David Guetta - Sia: Titanium (feat. Sia)

smart liten sak

I kveld har jeg kosa meg med album, hadde noen bilder liggende som ikke var satt inn, så nå er det gjort. Føler alltid at sånt henger over meg, og at det aldri blir gjort. Men nå, nå har jeg fått fortsatt litt. Jeg fikk en smart liten sak i julegave av svigers, en polaroidskriver. Trenger ikke blekk, skriver ut via bluetooth - genialt! Så idag manglet jeg selvfølgelig noen bilder, og denne var til god hjelp. Bakelysten har Thea arvet fra meg. For når været er for dårlig til å gå ut, og man lurer litt på hva man skal ta seg til, spør snuppa med et stort smil: "Kanskje vi ska bak mamma? Kake?". Og ønsket ble oppfylt. Kaka ble kjempegod, nam, nam! Nå har det snødd en masse her, så gleder meg til å gå ut imorra å lage snømann! ;D Tenker det er ei som blir glad for masse snø..Vi som ikke har hatt noe snø nesten!

adam og eva deler ut produkter til over 50 bloggere

Bli med du også!adamkonk

SoundLink fra Bose

Vinn høytaler fra Bose!bosevinn

Paradise

Vi koser oss i halvmørket, med lys fra julestjerna og utelys på verandaen. Frokosten er spist, litt tid til en kopp kaffe over Mac´en. Et lite lag med snø på bakken gir meg enda mer julestemning. Jobbdag idag, blir koselig! Ønsker dere en fin dag! :)

Nesten hvitt

Det lå et tynt, tynt lag med hagl på verandaen da vi sto opp. Plutselig hører jeg Thea rope for full hals : "DET SNØØR! MAMMA DET SNØØØØØØØR!" Vi gikk oss en tur ut for å se, jenta var helt vill. "Gooo juul, nu e det jul! Når det e jul e det snø, å nu e det snø!" Deretter sang hun "på låven sitter nissen".... den jenta altså;) Vel, det varte ikke lenge. Bakken er bar den. Kunne godt ha fått oss litt snø nå, blir så lyst og fint. Også er det jo så mye man kan gjøre ute, kjøre akebrett, lage snømann og snølykt. Men igrunn så er det greit at det ikke la seg nå, vinteren er lang nok som den er den, så snø får vi velså det holder! Resten av dagen ble det innekos, med brødbaking, tegning, og lesing av bøker. Thea lekte litt med fuglen vår Pip også, liten film:

Koselig søndag..

..med feiring av både farsdag og bursdag! Idag føler jeg det har gått i ett med alt, full rulle fra morgen til kveld;) Snuppa og jeg baka kake til papsen etter vi hadde spist frokost, og serverte han på senga. Tradisjon det! Farsdagsgaven fikk han forrige helg, det passet best sånn. Han har lenge gått å ønsket seg et verktøyskap, så det hadde jeg kjøpt. Hadde sneket det inn på boden, og sørget for at han ikke gikk dit. Vel, forrige Søndag tok han seg ei skikkelig opprydding på kontoret. Da begynte han å snakke om dette verktøyskapet igjen, så jeg og snuppa kledde på oss og gikk ut i boden, ringte på med en stor pakke på trappa;) Han ble kjempeglad:) Vi var invitert i bursdagsselskap til Theas søskenbarn, der hadde det vært skikkelig sjørøverfest;) Det var kjempekoselig for både liten og stor. Det er ikke så lenge siden vi var hjemme, og Thea slukte i seg en yoghurt før hun stupte i seng. Utslitt av mye lek og moro;) Nå er det straks pizza og Åndenes makt ;)

Fantastisk

Hvorfor er det sånn at i helgene så våkner man lenge før fuglene? Var våken første gang klokka 07, de andre sov. Nekta å stå opp da, så jeg la meg litt igjen og fikk sove en liten stund før Thea var våken. Da var det bare å stå opp, våkne med en deilig dursj og spise frokost. Vi har hatt et fantastisk vær idag, så vi har fått mye friskluft i nesa! <3 Nå skal jeg hive meg rundt og lage litt mat, tenker det blir Wok idag! Ha en fin kveld:)

MOROCCANOIL

Blogg.no deler ut goodiebags fra MOROCCANOIL verdt kr 697,- til hele 40 bloggere! cutrinsample

Kosedag

Vekk med duk og pynt, på med voksduk og frem med hobbysaker! Idag hadde vi nemlig et aldri så lite juleverksted, jeg og lillemor. Med maling, liming, klipping fikk hun laga masse flott. Litt kakao i koppen og noen pepperkaker ved siden av gjorde det hele enda bedre. Julestemning er det ikke fritt for. Min kjære kom hjem med nydelige blomster, heldige meg<3 Med kaffe i koppen, slenger jeg meg neppå med bladet som kom i postkassa idag, Kamille! Ha en fin kveld. (,")

31.okt.2011

Mandag, ny uke, jeg er klar! I ettermiddag tok vi turen til byen, jeg hadde frisørtime og noen andre småærender. Har fått unna en del julegaver også, føles bra. Veldig bra! Thea var dødstrøtt da vi kom hjem, var litt over leggetid, men skulle ikke ha så mye å si. Førbarska klokke-stilling, årh! Hei sveis!

Pølse med vri

..eller som Thea sier, pølse med "hår"! Kom over en blogg med disse pølsebitene med spagetti i, og jeg som sikkert mange andre kunne ikke la vær å prøve. Veldig enkelt og greit, og moro å spise. Thea elsker "morsom" mat, og hun har gjort det klart at det smaker bedre;) Og det gjør det jo..? Vel, det ble dagens middag. For å kompensere med en litt enkel middag, ble det mye frukt til kvelds - og det går ned på høykant;) Har du prøvd? Nå er det tid for Fredagskos snart, god mat og Idol. Heia helg!

Snart er vi komplett igjen

Helt siden Søndag kveld, har det bare vært vi jentene hjemme. Papsen vår har vært på kurs med jobben, men om bare noen time rnå kommer han hjem igjen. Som jeg gleder meg, litt rart å være "alene", på kveldene merkes det iallefall. Vi har hatt nok å fyllt dagene våre med, så vi har ikke hatt det kjedelig! :) Idag er det jo tredje dagen uten papsen vår, og Thea fikk en reaksjon på det i ettermiddag. Hun ble brått så lei seg, og jeg fikk så vondt i meg. Hun gråt sine modige tårer mens hun hulket frem at hun savnet pappa<3. Vi er jo ikke vant til å være borte fra hverandre i det hele tatt.. Jeg måtte gjøre noe for å muntre henne opp. Jeg kokte kakao, ordnet til noen små kjeks og la et pledd på verandaen. Det var nydelig solnedgang, ikke for kaldt heller. Dette ble en koselig avslutning på dagen, tenkte jeg:) Stakkars vennen, så betutta..<3 ..det var dette vi skulle nyte.. "Kom igjen nu, et lite smil? Pappa kommer snart, ikveld!" "Såånn ja<3" V...

Gøy på landet

Sitter å ser på Gøy på landet på Tv norge, de er nemlig i Lebesby kommune denne gangen. Der hvor vi har tilbringt de to siste sommerferiene våre, i Kjøllefjord. Kjempemoro å se kjente omgivelser på tv´n;)

Fantastisk Mamma&Thea dag!

Vi hadde hele dagen fremfor oss, til å gjøre akkurat det vi ville. Jeg lot Thea bestemme, så dagen har for det meste blitt styrt av henne. Morsomt? Ja visst! Vi har lest gjennom alle (faktisk) bøkene, og det er ikke få. Tilslutt ble mamsen så trøtt av tekst og bilder, så jeg spurte om vi ikke kunne gå oss en tur ut. Hva jeg fikk til svar? "Okei, det e greit, vi kan gå ut!". "Men først, må vi ha..hmm, litt mat i magen! Åsså går vi ut, åsså går vi inn åsså laga vi...laga vi...SJOKOLADEKAKEEEE!" Slik ble det..... Etter hele 3 turer ut idag, var lillemor stuptrøtt - og slokna idét hun traff puta, stakkar lille<3

Frem med flere vinterklær

Idag da vi sto opp så vi snøen hadde krøpet seg enda lenger ned fjellsiden. Frysepinne som jeg er grøsset ved tanken på å gå ut (trille på jobb). Jeg visste at Theas vinterdress lå lett tilgjengelig i boden, så det ble vinterdress, varmere lue og votter idag. 3 grader viste gradestokken da vi gikk..brr! Litt kul med denne lua;) Igjen, en bestefar-pakke i postkassa! Heldig hun er denne jenta altså! Hun fikk seg en hodelykt blandt annet. Synes den var kjempefin, den mjauer når man trykker den på nesa..hihi;) Blir fint å bruke når vi er ute i mørket å leker! Tusen takk<3

Ønsker dere..

Her har snuppa og jeg vært våken allerede en god stund, fått i oss frokost og nå slapper vi av på "hver vår kant". Jeg med kaffekoppen her med datamaskinen, og hun i sofaen under pleddet, med litt barnetv. Greit å ta det med ro på morran;) Snart jobb, etter det hadde jeg store planer om litt helgrydding. Vi får se! Ønsker dere en fin dag:D

Søndagen på hell..

Siste fridag før en ny arbeidsuke , og den har vi virkelig brukt godt! Vi har hatt vaffel-kalas, Thea inviterte oss så hjertlig på vafler, dermed måtte vi hive oss rundt og lage vaffelrøra. Hun dekte på mens jeg stekte, så flink at! Søndager er herlige sånsett, man kan sløve rundt i koseklær hele dagen, bake litt kanskje, og kose seg sammen. Før var det den aller mest kjedelige dagen i uka, nå setter jeg mere pris på den. På bilde *Multebær med knust kjeks og yogurt *Thea fikk pakke på Lørdagen, med litt godteri og blader (Bestefar i Kj.Fjord) *Fletta håret.. *Bakt brød Lura;) Kleppmelk! Ha en fortsatt fin Søndag! :)

God Lørdagsmorgen

Her har snuppa og jeg allerede vært oppe noen timer, var visst ikke i noe helgemodus idag nei...Men det gjør ikke noe, koselig å få morgenen med seg. Papsen sover enda, lader seg opp til å dra på jobb om en stund. Blir ikke lenge heldigvis, og etter det skal vi bare kose oss denne lørdagen! Thea har allerede gjort klart for hva hun ønsker seg til middag, Kleppmelk. Det brukte alltid min bestemor å lage til meg når jeg kom på besøk/ferie, og vet dere, hun gjør det den dag idag også, hihi:) Det er så koselig, et barndomsminne som alltid vil følge meg. Kanskje kommer det oppskrift senere? Nå skal vi snart få på oss noen orntlige klær, finne frem boblejakke lue og sko. Vi har nemlig snø i fjellene idag, gjett om ei som var glad for det! Thea : "Nu kan vi snart kjør akebrette ute, jeeeeeiii!"

Nå var det godt med helg..

Etter ei koselig, morsom, men samtidig hektisk arbeidsuke var det godt å "stemple ut", klappe seg selv på skulderen og ta helg! Thea er i seng, utslitt og trøtt. Jeg sitter godt plassert i sofakroken, gløtter litt på tv´n og sjekker nyheter på nett. Mannen i huset måtte ta seg av noe på jobb, men er snart tilbake, forhåptenligvis. Resten av kvelden er det bare avslapning, det skal bli godt! Ønsker dere en flott helg! :)

God natt..

En liten sekk med ekstra skifte er pakket og står klar i gangen. Klær til både meg og snuppa er lagt frem, både ute og inneklær. Ble spurt om å ta ei vakt i bhg imorgen, så slik blir morgendagen! :) God natt! (,")

16.sep.2011

Endelig Fredagskveld, snart er det tid for god mat og tv kos. Blir nok ikke å bevege meg fra sofan denne kvelden, føler meg ikke helt i form kjenner jeg. Vondt i leddene og fryser litt, trenger ikke bety noe annet enn værforandringer for den saks skyld. Håper det, har lite lyst til å ligge syk.. Thea og jeg, vi ble venner igjen, verdens beste også;) Hun har vært såå snill med meg resten av dagen, hihi, søta. Litt utpå formiddagen heiv vi på oss litt varme klær, og trilla tur ned til ei venninne med ei søt lita jente på litt over 1 år. Hun og Thea kommer kjempefint overens, og leker fint sammen. Og vi mødre fikk skravla litt over en kopp te, kjempekoselig. Ha en fin kveld folkens (,")

Max Factor til 200 bloggere, blir jeg en av de?

Max Factor maxsample

Mamsen er snurt

Kaffekos på mamsen, Dora-kos for snuppa! Ja, vi sitter hver for oss...Frokosten er spist, og alle er fornøyde. Men jeg er litt snurt på henne...Grunnen? Vel, i drømmeland som jeg var hørte jeg en fjern stemme som spurte "Ska æ pusk dæ på armen, mamma?", og fikk nok svart sånn halvveis før jeg sovna igjen. Jeg sover som en stein, så det skal myye til for at jeg våkner. Litt skummelt synes jeg, mens min kjære er kjempesjalu for akkuart det..han sover så lett! Uansett, da jeg hadde fått en finger i både ører, øyne og munn var det nok - opp og hopp! Da merket jeg at det svei som pokker på armen, aouch! Jeg ser meg i speilet, og ser ut som jeg har vært i den cat-fighten..lille Løva har funnet ut at hun skulle klø meg, eller var det kanskje det hun spurte om? Klø...puske...jeg var trøtt! Så, mamsen er snurt...Neglene til lille Løva er klipt. Må vise dere det siste jeg kjøpte fra Ebay: Til den nette sum av 33 NOK! "Mønsterkjevler med forskjellige mønster på. Kje...

Moro å snekre;)

Denne jenta her liker å snekre, det er sikkert og visst. Da vi var i Kiruna kjøpte vi et sett med sag, hammer, skrujern og andre små "verktøy". Dette har hun brukt hver dag siden hun fikk det, hatt det med ut og snekra som bare det;) Dette minner meg om min egen barndom. Kunne sitte ute i plankehaugen og snekre i flere timer.. Var så koselig at;) Det hele begynte med at Thea ville koste, slik som mamsen.Men skaftet var alt for langt og var bare i veien. Med ei sag, noen spiker, en hammer og mamsen sin gode gamle speiderkniv ble det ei råd med det.. (,") Ja, jeg har faktisk vært speider en gang i tiden - "Alltid beredt" ! ;)

Utebilder

Kaste steiner i vannet er morsomt, du ler og klapper deg litt på kneet når det sier "plopp". :) Godt påkledd! Hun har iallefall ikke samme panikken for regnhyr og litt tjukke klær som jeg hadde da jeg var lita. Vel, når jeg tenker meg om har jeg vel ikke helt vokst ifra det? ;) Pappan min, du vet hva jeg snakker om her. Du minner meg ofte på hvor rasende jeg kunne bli, kaste meg på gulvet og gråte mine modige tårer for ei stakkars regnbukse..Hihi;) Bildene viser at vi har vært ute idag, kjempekoselig i regnværet;) Vanndammer har blitt til de mest kulinariske supper, regnet var tårene til skyene..Fantasien er det ikke noe i veien med! (,")

Superfrokost med superenergi

God morgen allesammen:) Så var Søndagen her igjen. Igjen sier jeg, ja, for helga kommer like fort som den går. Sånn er det hver gang. Men alltid spennende med ei ny uke som venter. I løpet av uka kommer Nyhetene inn hos Bohus, og vi venter i spenning. Vi har reklamert på sofaen vår, og har fått beskjed om at vi får et nytt møbel. Vi har sett på de sofaene de har pr idag, både på nett og i butikk, men ingen falt i smak, føler vi er litt vel kresne!? Vel, vi ønsker jo å ha en sofa som vi er 100% fornøyd med, både i utseende og kvalitet. Spennende er det iallefall, gleder meg til å se Nyhetene som kommer! Snuppa er i full vigør, og mer våken enn aldri før. Hun har fått favorittfrokosten sin, mye forskjellig sunt og godt på fatet;) Hun får masse energi av dette, noe jeg skjønner godt. Superfrokost med superenergi;) Litt Lego bygging nå, en kopp kaffe til mamsen så er det vel bare å gå ut i gråværet? Friskt blir det iallefall;) ...

Fredagskos

Det var fryktelig godt å krype under pleddet litt, her blir jeg en liten stund til før jeg skal begynne med maten. Som vanlig Taco på en Fredag, og vi gleder oss like mye til hver gang;) Imorra "stiger vi litt i gradene", og velger å kalle Lørdagens kveldskos for en gourmet rett - for oss iallefall;) Indrefilet, god saus, tilbehør..mm! Idag har vi vært mye ute, kosa oss inne og vært på en liten handletur. Hadde et par ærender i byen, men grunnet veiarbeid og det at Stian har vakt for jobben, så vi oss nødt til å snu å stille oss i køen som gikk andre veien. Vi fikk handlet det vi trengte på en annen butikk, og jaggu var det ikke godt å komme hjem høvelig tidlig også;) Når vi er i byen så går timene, blir som regel tidlig kveld før man er tilbake. Hihi. (,") Vel, vi tar nok turen imorra. Blir koselig:) De gale har det godt... Ha en fin kveld;)

07.sep.2011

Med nybrygget kaffe, en god følelse og pleddet rundt meg, slenger jeg meg ned i sofakroken. Et lite kveldsinnlegg får jeg vel til, får øya går i kryss. Theas legebesøk gikk veldig bra, tiltross for litt ventetid. Hun ble en smule rastløs etterhvert, men tror nok ikke de andre pasientene som ventet hadde noe imot litt underholdning fra ei skikkelig tøvsjur;) Legen kunne fortelle at det nok mest sansynelig hadde vært noen små - fliser rett under overflaten på hælen. Han kunne ikke se noen nå, da de nok mest sansynlig hadde kapslet seg. Derfor noen røde små prikker under huden. Ikke noe å gjøre med, enten absorberte kroppen opp dette, ellers så kapslet de seg. Ingen fare, alt vel. Da vi kom hjem, heiv jeg og snuppa oss rundt og tørka litt støv og gjorde det fint og koselig til helga, huner den beste hjelperen<3 Nå skal det bli godt å legge seg i nyvaska sengetøy, og få seg en god natts søvn. God natt :)

Besøke doktormannen..

God morgen. Frokosten er inntatt, lillemor har forflytta seg bort i sofakroken for litt Tv- kos. Dora, det er tingen. Jeg for min del koser meg med kaffekoppen min, leser litt nyheter på nett og oppdaterer meg. Papsen er på jobb, men kommer for å hente lillemor og meg om ei lita stund. Thea skal til doktormannen, som hun selv sier. Hun har hatt noe under helene i noen uker nå, ikke noe alvorlig, men det klør litt og er irritert. Kan se ut som en mild eksem, vel, ikke vet jeg hva det er, defor bedre å sjekke en gang for mye enn for lite. Det hele begynte med noen fliser, så vi får se hva legen sier. Mulig vi må bake boller senere, som en liten trøst<3 Ha en fin dag!

Ikke innedag av den grunn..

Idag har vært en skikkelig regnværsdag, grått og mørkt, og mengder med regn. Ei ivrig lita frøken sto å trippet ved altandøra da hun så det øset ned, og ville så gjerne ut. Blir ikke innedag av litt regn nei, så her var det bare å hyre seg godt og forberede seg på en skur eller to. Note to self ; KJØP REGNTØY til meg selv! Litt kakebaking fikk vi også til, Gulrotkake denne gangen. Kan ikke få sagt det nok, men jeg elsker å bake med kjøkkenmaskinen:) Har ikke prøvd meg på brød enda, må spise opp det vi har først. Ny ladning til helga kanskje? :) Bildet viser: At vi har rydda litt, sett på sauene på marka - med kikkert, Thea koser seg med et kakestykke, og dagens snuppe-middag;) Det er det beste hun kan få, spiser som en helt! Snart klart for Idol, da skal potetgullskåla og dip´en på bordet;) Så det så!

Ut i regnet

God morgen. Det er det. Tiltross for en grå og regnfull dag, ser jeg virkelig frem til å hyre meg og gå ut å plaske i vanndammer med lillemor. For hvem synes ikke det er morsomt? ;) Tenker at vi rusler oss en tur i bhg også, leke litt. Tommel opp for regn og vann, her kommer vi! Imens, kunne jeg trengt et middagstips eller to, noen? (,")

Noen som vil hjelpe??

Jeg ønsker meg et nytt design her på bloggen, men har desverre ikke peiling på slikt selv. Er det noen snille sjeler der ute som kan hjelpe meg? Send meg gjerne en mail, melding her på bloggen eller en kommentar:) *Venter i spenning*

Krøpet opp i sofakroken..

Og her blir jeg værende resten av kvelden! Det er det søndager er til, å slappe av å kose seg, er det ikke? Vi har stortsett kun gjort det idag, totalt avslappet! Etterhvert ble vi litt rastløse, og kjørte oss en liten tur. På hjemturen stakk vi innom svigers en tur, og fikk oss en kjapp kopp kaffe med noe søtt til, før det bar hjemover å gjøre klart til besøk hos oss. En kompis av Stian var på disse trakter, og hadde med seg familien sin. Kjempehyggelig at de tok turen innom, da jeg faktisk aldri har truffet dem før. De hadde ei skjønn jente som var et par år eldre enn Thea, og de kom kjempegodt overens de;) Nei, nå er det kun tv titting og mye mulig noe så enkelt som en Grændis om litt. Idol er det jo også, perfekt;) Ha en fortsatt fin kveld! Og kaka som ble bakt tidligere, ja den fikk føtter å gå på;) Den så ut til å falle i smak hos gjestene også:)

Hvordan har jeg klart meg uten?

Nå har jeg endelig fått testet kjøkkenmaskinen, det var en drøm, rett og slett! Så deilig det var å ha handene fri, og bare "slippe oppi" det kakerøra inneholdt. Kaka ble mer enn vellykket, smulene ligger igjen... Og halve kaka;) Det var min kjæres favorittkake, Krydderkake ♥ Nå skal jeg og snuppa ta oss en velfortjent dursj, ble rent varme av all bakinga;) Også har hun hjulpet mamsen med å pakke vekk sine egne sommerklær. Brettet de så fint at, og lagt dem bort for i år. Spente på om noe av det passet til neste år..? Nå må det fylles på med litt høstklær, både for den ene og den andre. Ønsker dere en nydelig Søndag♥

Da er det lov

Når sola skinner og sommerfølelsen kribler på nytt, ja da er det lov å ta seg en bytur for å kjøpe is. Is på torget, det var koselig det. Det var rimelig fullt der, barnefamilier stortsett. Alle barna hadde is de også, herlig syn. Etter vi kom hjem bar det rett ut med oss igjen, legger med noen bilder jeg:) Så flink du er.. Så stor du har blitt.. Verdens fineste jenta vår<3

Rene naturfagtimen...

Dagen idag har lillemor og jeg tilbringt mesteparten av tiden ute, noe som har vært kjempedeilig for kropp og sinn. Man tar ikke skade av å være mye ute, det er bra sikkert. Etter x antall runder med fotball, hvor Thea så overlegent påsto at hun vant (!), mye kakelaging i sanda, sett på det aller meste rundt oss, som blomster og trær, forskjellige småkryp..vel, da var snuppa klar for en timeout på trappa med noe godt i koppen og ei brødskive i handa. Jeg fant frem noen steiner som vi plukket med oss fra ferien i Kjøllefjord, og vi lekte lenge lenge med de. Lagde figurer, så på form og farge, til jeg fant ut at jeg ville forklare henne forsiktig hvordan steinene vi har plukket i fjæra får sin form... Synes hun var kjempeflink jeg;)

Blåbærlykke og oppskrift..

Godt man har fryseren full av bær, når vi har ei lita frøken som virkelig ELSKER bær. Da jeg spurte henne idag om hun ville ha pannekaker med blåbær på til middag, var svaret et rungende JAA! ;) Blåbær overalt ;) Så var det de pikekyssene, noen hadde ønske om oppskriften... PIKEKYSS<3 * 3 Eggehviter * 1 / 4 ts sitrondråper * 1 / 8 ts salt * 2 ts vaniljeekstrakt * 115 g sukker * Farge etter ønske Bland de fire første ingrediensene, og miks til det blir helt stivt. Tilsett en og en ss med sukker mens du mikser. Du ser den begynner å bli ferdig når den er helt fast og fin, og når du kan snu bollen opp ned og innholdet sitter fast;) Vend marengsen lett med en slikkepott, ha i farge etter ønske og fyll en sprøytepose med marengsen og ha på ønsket tip;) Sprøyt ut små marengstopper på et bakepapirkledt stekebrett, og stek dem i ovnen ved 100 C. Steketiden er ca 45 min. Etter endt steketid, slå av ovnen og la marengstoppene stå i ovnen vel en time...

Ble bare innekos ;)

Hverken liten eller stor lystet å gå ut i dette været, kanskje senere? Det plasker ned fra alle kanter, litt moro i grunn med masse regn.. Vi har tegna mange flotte tegninger, eller Thea har tegnet. Jeg blir så imponert over det hun klarer å tegne, rene kunstneren spør du meg;) Klippet og limt har vi også gjort, perla og lagd smykker. Kos<3 Her har hun tegnet ei Prinsesse, ser dere det? :) Øyne, nese, munn, gullhår..og ei flott prinsessekrone på toppen:) Har også lagd pikekyss, noen hvite, noen rosa. Greit å ha på lur om man skulle få besøk:) Ikke lenge til paps kommer hjem fra jobb nå, skal fortsette med middagen. Fiskekaker i brunsaus, med nymandel og gulrot/kålrabi. Mmm! Ha en fortsatt fin dag(,")

Morgeninnlegg

God morgen allesammen! Lillemor koser seg i sofaen under både teppe og pledd, med Dora på tv´n. Utenfor er det skikkelig høstvær, vind, regn, grått. Da er det godt å være inne. Men ut må vi, i løpet av dagen. En kosestund først kan vi vel unne oss;) Jeg trenger et par kaffekopper på morgenkvisten, ikke for å fungere eller våkne, bare gammel vane;) Igår startet jeg sånn smått med å pakke vekk vår/sommerklærne fra gangen. Fylte på med det jeg hadde lagret på boden, tykke skjerf, luer, votter...Kommer nok sikkert (forhåpentligvis) ikke til å få bruk for det med det første, men har i grunn heller ikke bruk for sommerklærne.. Planen idag er å gå løs på garderobene våre, pakke vekk sommerklærne der også. Thea har flere bunker med sommerklær som hun ikke får brukt mere for denne sesongen. Blir god plass når jeg er ferdig. God unnskyldning til å fylle på med litt nytt? Tja, vi får se;) Bilde gårdagens utekos ;)

Noen fler bilder..

(,")

Smykk deg...

Noen nye skatter ble med hjem fra ferie... "Smykker er livets krydder" - Pablo Picasso

Isadora

Jeg er med:)isadorasample

Del 2;)

Hadde litt tid til overs, så da tenkte jeg å legge ut noen fler bilder. I skrivende stund ligger lilletrollet og sover søtt, gubben sitter i stua med ei øl, mamma& jeg koser oss også med ei øl og stefaren min er på kontoret. Pizzaen står i ovnen, det dufter deilig! Helt normalt syn, fra svenskegrensa og oppover. Søte er de, men skumle på veien. Uff, satt som en hauk og våka over hver ei grøft, hver ei mark. Her skulle vi ikke ha noen uhell nei. På hotellet i Kautokeino, det var deilig det, å ta kvelden! Da vi kom sa Thea : "WOOOW! Se, den stoooore senga!" , også byksa hun seg oppi og hoppa litt;) Etter mange timer i bil hadde man myye engergi å brenne...puh! Etter en liten runde på hotellet fant vi fort ut at det var både utendørs boblebad og sauna;) Ikke hadde vi pakket hverken bikini eller badetruse med for en ferie på Finnmarka, men pytt, man tager hva man haver;) Bade skulle vi, og det fiksa vi greit. ;) "Æ har nu tadd boblebad, å sauna!" Hehe, frøken fjong! ...

Snarest innom for å si hei;)

Vi koser oss på besøk her i Kjøllefjord, og nyter hver en dag. Blogging blir det heller mindre av, men det gjør ingenting;) Legger ut noen bilder fra begynnelsen av kjøreturen, så vi kan jo kalle det for del 1:) Flere bilder kommer etterhvert, når jeg får ånden over meg igjen;) Nå skal vi kose oss med hjemmelaget pizza, men først skal jeg få snuppa i seng. 1*På tur ut døra hjemme, tidlig på morran;) I koseklær, og mange bamser. *2...3*Rotet foran meg, der jeg hadde det mest nødvendige tilgjengelig. 1*I godteland, som Thea sa:) Sverige har masse snop ja, gjett om vi skal stoppe der før vi kjører hjem! *2Statoil koppen var god å ha! 

Virrvarr!

Skulle legge ut innlegg fra Mac´en, fikk ikke til. Hadde skrevet ferdig alt på App´en til blogg.no, så klikka hele programmet og alt datt vekk. Satt å lurte på om jeg skulle gi Mac´en en forsøk til, flaks for den at det gikk;) Blir så irritert og oppgitt av sånt.. Sitter vel igrunn bare å koser meg, har tatt meg et lite glass vin, restene av bursdagsvinen. Kaffe har jeg også, og pleddet er ballet godt rundt meg. Livet er herlig! Annet enn å nyte goværet idag, måtte vi et lite æredn til byen. Trengte å handle inn litt til turen, som vi skulle ha i bilen. Saltsnacks, litt pålegg til å ha i kjølebagen, og annet småtteri. Om et par dager er vi på veien, juhu:D Imorra er det den stor ryddedagen, både her inne og i bilen. Ser ikke ut noen steder, så her må vi hive oss rundt allemann. (,") Etter en spontan tur på Kinaen, kjørte vi oss en tur på kaia for å se på Hurtigruta som kom i havn. Thea hørte den tuta, og ville absolutt dra ned å se, søta;) Hun husker veldig godt at vi var me...

03.aug.2011

Et par bilder bare, tatt tidligere. Var så fin, med det vakre håret sitt. Det søte lille smilet, kan sjarmere hvemsomhelst. Med rosa sløyfe i, favorittskoene på, vårjakken som hun så fint kaller det selv, trippet hun fornøyd avgårde på plassen. Lekte med ball, kosa oss i sola. Litt kjølig, litt høst i kastene. Men jeg liker det, alt har sin sjarm. Høsten er koselig den. Der man kan sitte inne under et pledd, lese ei god bok, for seg selv eller med lillemor. Ha mange stearinlys tent rundt seg, høre på favorittmusikken, drikke en kopp te, eller kakao for den som heller liker det. Men det er enda sommer, er det ikke!? ;) J0, det er det. Og den må vi bare nyte så godt det lar seg gjøre. 

Fantastisk sommerdag :)

Varmen veltet over oss da vi åpna altandøra idag tidlig, fytti katta for en varme, så herlig! Vi har virkelig kosa oss i varmen og prøvd å nyte det fullt ut, sommeren er på hell, så hvem vet hvor mange slike dager vi får før høsten plutselig er her.. Frosne blåbær i vannet, forfriskende.. Fruktig lunsj i skyggen;) Som mor så datter, her har hun sett hvordan det gjøres;) Ville ha det likt som meg, søta;) 

Koselig besøk og reisefeber (,")

Idag kom pappaen min med familie innom oss en tur, før de skulle kjøre videre på ferie. Det var kjempekoselig, og snuppa storkosa seg som vanlig blandt gjestene. 1:Bestefarkos * 2:Kos med Bestemor, tante R og Fia *3:Viser alle dyrene sine *4:Leker med Theas ball * 5:Tantekos<3 I bursdagsgave av de fikk jeg disse herlige sokkene som min stemor har strikket, sååå nydelige<3 Blir så utrolig glad for slike gaver, som noen har laget selv... Også fikk jeg to søte små pakker med vin, rød og hvit. Siden sola skinte så fint for litt siden måtte jeg nesten nyte et glass hvitvin på verandaen. Paps og snuppa var allerede gått i senga, han for en lur, hun for natta. Også de blomstene fikk jeg, igår på dagen:) Lillemor hadde vært å kjøpt de, så fine<3 ;) Fine Fia<3 Opp og hopp, det er gøy! Etter besøket var dratt, klarte jeg ikke dy meg, og jeg måtte finne frem kofferten ;) Reisefeberen har meldt seg, og ja, jeg gleder meg masse til vi setter oss i bilen og starter vår ferie...

Deilig å våkne med et smil om munnen..

Da kan det ikke annet enn å bli en god dag.Til tross for grått vær, for da kan vi nemlig være inne å kose oss masse. Hadde planer om å bake en liten kake idag, jeg fyller nemlig år imorra. Halvveis til 50 som noen sier, begynner å bli gammel nå;) Hehe. Må kanskje bake noen brød også, fylle opp fryseren til vi kommer hjem fra ferie igjen, så slipper jeg å tenke på det da. Ikke mange dagene til vi pusker oss avgårde, så pakkinga er godt i gang. Vi gleder oss:) Snuppa sitter å koser seg under pleddet, med Knerten på skjermen. Ler og koser seg. En kopp kaffe til, så blir det baking og søl;)

Har ikke ord..

Det er forferdelig denne tragedien som rystet landet vårt igår.. Gårdagen gikk til å sitte pal ved tv´n, følge med på alt å holde seg oppdatert. Tallene på antall døde var alt for mange ved siste pressetale igår, og det var som et slag i ansiktet å se dagens nyheter. Tallene nå viser at minst 91 menneskeliv er gått tapt i skytedramaet på Utøya..Jeg, jeg har ikke ord. Mine tanker går til alle de flotte ungdommene, til deres pårørende..Dette er så grusomt, så forferdelig tragisk...

Snuppa fikk bygave..

Sin helt egen KLOKKE! :D Åh, som hun har snakka om denne klokka. Vi var en gang inne på gullsmeden, det er lenge siden hun så den for første gang. Siden da har hun hatt klokka i tankene, sett på håndleddet sitt og lata som hun hadde klokke, sagt hva klokka var (har snapsa opp fra oss og andre) "Klokka e hall ett nu!" osv.. Vel, idag var vi der inne igen. Og Papsen hadde allerede bestemt seg for at ei klokke, ja det skulle denne jenta få. Hun fikk velge mellom ei med rød reim, og ei med rosa. Ble rosa, såklart;) Ikke bare var den rosa, men det var ei ekte Hello Kitty klokke, ikke noe tull! ;) Snuppa er i seng nå, og klokka, den sitter like godt på håndleddet. "Æ ska sov me klokka, e det okei??!" Søta<3 Stolt lita frøken<3 Kanskje hun kan klokka innen hun fyller 3;) Er jo så lærevillig og vitebegjærlig, så hvem vet;) Ellers sitter jeg bare å ser på Nyhetene, og er igrunn helt lammslått av det som har skjedd i hovedstaden! Tenk at det er her, i vårt land, at noe så fo...

16.jul.2011

Slik ble det med tavla, ble kjempefornøyd selv;) Den engle tag´en som henger der er egentlig Thea sin, kjøpte den idag, så det er bare såvidt jeg tør å ha den hengende..hun finner nok ut av det imorra, da blir det vel "skjennepreken" til mamsen ;o ... En superenkel salat er tingen, sunt og godt, og veldig mettende! Nå sitter jeg og min kjære i sofaen, med hvert vårt glass vin. Frisk dessert;)

Freddan..

Soldag idag, sånn delvis iallefall. Har vært en liten tur i byen, hadde noen småærender. Så ei kjempefin krittavle, som jeg lurer veldig på om jeg skal kjøpe..hmm, må nok lure med meg Stian for en aldri så snartur til byen. Tenker å ha den på kjøkkenet, er alltid kjekt med en plass man kan skrible ned noe viktig, eller rett og slett bare en oppskrift. Hva tror dere? Wok til fredagskos, skal snart hive meg rundt å lage. Magen er sulten, det skal bli godt! 

Grått og trist..

Ikke mye blå himmel og sol her idag nei, heller tung grå himmel som har alle slusene sine åpne, for her pøser det ned i store mengder..Men det er i grunn godt med slike dager, der man kan være inne å få unna litt husarbeid, tenne lys og koseseg. Får litt høststemning slik det er nå, men det er heldigvis ei stund til det, får vi håpe!? Har allerede støvsugd og vasket gulv, vasket noen maskiner med klær, og nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal bake noe, ett eller annet..:) <3 Koser seg i fleecedressen sin, hun elsker å ha på seg fleece, godt og varmt. Kjøpte den igår, fikk den for 100,- kr , kupp! Salg liker vi, særlig når man kan finne orntlige plagg! Briller ble det også, disse fant hun selv. Blir som regel mest til snuppa når man er på handling, men det er jo det som er koselig;) Fant noen nattdrakter, ei lue, noen bodyer og litt annet smått. Alt til fjott-priser! ;p Sol eller regn idag?

Jenta som vil på sommerferie..

..og det skal vi, ganske snart!:) Som vi gleder oss, til å sette oss i bilen og starte ferien. Det blir koselig. Turen går nordover, via Sverige og Finland. Mye nytt og se, det blir spennende. Snuppa trives mer og mer i bil, noe som er flott! Vi skal ta det helt med ro, og kose oss. Stoppe så ofte det trengs, strekke på bena , spise/drikke! Blir kos!  Har dere vært på ferie? Norgesferie, eller utenlands?

Mange baller i lufta..

Her går det i ett altså, men jeg liker det! ;) Idag har vi vært en liten tur i byen, igjen. Ble plutselig en del farting rundt nå som vi har fått oss bil. Koselig er det iallefall:) Kjøpte med meg noen blomster fra torget, så nå har jeg fått planta litt. Ble så fint atte.  Holder på med en ny ladning brød, skal snart trille de ut. Så er det å gå over gulvene og tørke litt støv...og når det er gjort, skal det bli innmari godt å sette seg ned! ;) Nå kan besøket vårt bare komme, vi gleder oss! Leste på en av mine favorittbloggerigår, om Pukka teen. Har hørt mye skryt om den, og jeg som er så glad i te, ja jeg måtte jo bare prøve. Det ble denne, av mange forskjellige varianter. Veldig god synes jeg, nam!:)

God morgen (",)

Sola skinner her hos oss idag, vi har savnet den etter noen dager bak skyene. Ifølge yr.no skal sola bli værende en stund, supert! Lilletrollet vårt koser seg i sofaen med en film, kosestund på morningen. Jeg for min del har satt meg godt til rette med kaffekoppen, og fant ut at jeg kunne skrive et lite morgeninnlegg. :) Idag skal vi en liten tur til byen, lite hygge for min del kanskje? Huff, skal til Tannlegen og kjenner jeg gruer meg litt til det..Vet ikke hva de må gjøre, men vondt, det har jeg. Innimellom iallefall. Tror jeg har en hel gullgruve de kan boltre seg i, ja, for det å gå til tannlegen er ikke billig..blæh! Men nå skal jeg få de til å kalle meg inn en gang i året. Jeg tar aldri kontakt selv, for kun å få en sjekk. Det blir billigere i lengden å gjøre det slik, da har man muligheten til å forebygge hull, m.m. Så slipper det å gå så langt at man må rotfylle og annet vondt...!! De gale har det godt..;) Er du flink å gå til tannlegen?

Snart helg..

Det blir koselig det! Jeg og lillemor har rydda og vaska litt idag, hun er min gode, flinke lille hjelper. Så nå er det rent og pent, og helgen og det som følger med kan bare komme. :D .småfugler har funnet seg til rette på verandaen vår! :) 

Hvem eier deg, lille pus?

Svak liten mjauing høres fra yttersiden, og der står denne nydelige lille kattepusen. Åå, så svak jeg er for dyr. Kosa litt med den ute, da min kjære er allergisk. Men han synten pusen var nydelig og ble sint på hele allergien. Pusen var tynn som ei flis, så jeg hadde ikke hjerte til å ikke gi henne noe. Nå har hun fått litt i magen, så er hun mett og god iallefall. Hvem eier denne pusen da? Skal forhøre meg litt rudnt imorra den dag. Håper egentlig litt på at den er rundtomkring her imorra, slik at Thea får se henne. Da kan jeg love dere ei som blir tullete, hun er katteGAL! 

Årets innhoppere..

Etter jobb idag, var det duket for avslutning i bhg. Det var kjempekoselig, med god grillmat, kaffe og kaker. Barna var så flinke og sang flere sanger til foreldrene som de hadde øvd iherdig på. På slutten ble det utdelt diplomer til både små og store. Vi, jeg og Thea, ble årest innhoppere. Det var kjempekoselig å få diplom, ble nesten rørt jeg...Innhoppere fordi jeg har "hoppet inn" i bhg når de har hatt behov for ekstra hjelp, og Thea har vært med meg hver gang og fått lekt med de andre barna. Eller, hun er jo på jobb hun også - som hun selv sier;) Lurer på om jeg skal synke ned i sofaen,med noen episoder av Himmelblå!? :) Liker du Himmelblå - serien?

Noe av det beste jeg vet..

..er når min kjære kommer hjem med blomster til meg, uansett hvilke det måtte være. Friske blomster i hus er lykke, herlig! Dagen startet tidlig, og det var akkuart timet slik at jeg og snuppa fikk ordna oss, spist, slappet litt av før vi kledde på oss og trilla ned i bhg. Hadde tidligvakt idag, koselig å få hele dagen med seg. Etter jobb bar det rett hjem for å finne på noe lurt til middag, for så å kose oss litt ute på verandaen. Som dere ser på bildet over så har vi sooool:D Og den hadde planer om å bli noen dager..vi trenger noen sommerdager vi nå!

En time ekstra på øyet..

..det gjør underverker det! Etter noen dager med litt jobbing, og for snuppa sin del, lek med barna, var det godt å ta helg igår ettermiddag. Merker at hun blir raskt sliten av en hel dag i bhg, men sånn er det, tilvenning må til! Så idag lå hun litt lenger, til over 09:) Herlig start på dagen, og det å vite at man kan subbe rundt i pysjen litt før man våkner orntlig..perfekt! En sunn og god frokost har vi spist og kosa oss med, og nå sitter snuppa etter eget ønske i sofaen under pleddet og ser Postman Pat..blir aldri lei..! Sommeren er visst kommet, iallefall på kalenderen.Her minner det ikke mye om sommer for øyeblikket, men vi nordlenninger vet..vi vet så inderlig godt hvilke somre vi har i vente! Vi vet det kommer dager som er fantastikse, med varme og sol, herlig vær. Det varer gjerne noen dager, før det tar seg en "velfortjent" pause.. Kan bare fortelle dere at igår morrest da jeg gikk på jobb, angret jeg bittert på at vottene lå igjen hjemme. Vottene ja. Har gardert meg med...

Fredagskos..

Så var det helg igjen, og det føles deilig! Hadde noen timer på jobb i bhg idag, og vi var heldigvis ute i det flotte været! Etter jobb bar det rett hjem for å begynne på lillemors middag. Ble en slags pytt i panne, med kjøttbiter, tagliatelle, litt grønt og creme fraiche i panna, det var kjempegodt! Vi andre har enda ikke fått i noe mat, så nå skal det smake med Fredagskosen, Taco;) Tacodagen er hellig.. Resten av kvelden skal bare nytes, med total avslapping. Det er godt det innimellom, å bare flate ut. Jo, jeg må pakke inn en bursdagsgave til ei lita venninne av Thea. Thea er invitert i bursdag til henne imorra, det blir kjempekoselig. Når vi var på tur til bhg møtte vi på disse søte:) En nabo nedi veien som eier disse, og vi måtte jo stoppe å se på dem..Thea ville ha en med seg i vogna.. :) "Det e Thea sine?? " "Nei, det e mann sine!" "Thea ha en, her, i vogna si!! Mamma??" Ønsker allesammen en flott Fredagskveld! :)

God morgen..

.. Akkuarat nå, er det stilt rundt meg. Bare jeg som er våken, så lister meg rundt. Slapper av med morgenkaffen min, og prøver å kvele en gjesp eller to. Om en liten stund bærer det på jobb, blir koselig. Lillemor skal få holde seg i ro her hjemme en dag til, det burde hjelpe på! (Kilde) Ønsker dere allesammen en kjempefin dag!

Over en kopp kaffe..

..er det godt å slappe av litt, og gå gjennom dagens Nyheter på nett, sjekke mail og bloggen! Dagen idag har jeg tilbringt på jobb. Har vært en fin dag, som vanlig. Lillemor var hjemme med paps, hoster enda og veksler mellom å være fin i formen til plutselig slapp og kosete. Ikke noe feber altså, bare mye av hosting, snørr, og slapphet. Jeg vet godt hvordan hun har det, for jeg har det jeg også..er så lei, blir så sliten av det! Skjønner godt at vår liten venn blir sliten..Bare vi nå blir friske, så er det vel lenge til neste gang, får vi håpe! Vel hjemme fikk jeg servert favorittomelett med godt tilbehør, nam! Badetruser! I postkassa lå det en liten pakke med badetruser fra Natusan, kjempesøte. Så nå med bare blir sommer og sol så Thea får prøvd de og plaska litt. Mulig vi må se om kan ta turen til badeland en gang iløpet av sommeren, det hadde vært noe det! :) 

Et lite smil..

Med ønske om en fin Lørdagskveld! :)

Strak ut..

Her ligger jeg, strak ut på sofaen! Det er deilig det, særlig når man ikke er helt i form..æsj altså! Går rundt med feberfølelse og fryser som bare det, men temperaturmåleren viser 37 blank! Jaja, er ikke meg imot å ligge godt intulla i et godt og varmt pledd..Håper bare dette gir seg snart. Har proppa i meg det som finnes av c vitaminer, drukket masse vann, så bare jeg nå får meg en skikkelig god natts søvn burde det hjelpe på;) Lillemor er heller ikke helt i slag enda, litt hoste og sår hals. Var i byen tidligere, så fikk kjøpt litt hals-medusin til henne:) Hjalp på, både på hoste og sårheten. Det sa hun selv.."Va så do medisin, mamma. Ingen aua her nu.. *peker på halsen*" Er så greit når hun kan si ifra selv, om hun har vondt, isåfall hvor, og slikt. Fikk også klipt meg litt idag, det trengtes virkelig. Ble ikke de store forandringene, men det føles mye lettere! Herlig med en klipp av og til..synes det å klippe seg har blitt så dyrt jeg! Hva synes du? Nei, nå skal jeg dra meg i...

Kattemat?

Blogg.no deler ut kattemat til 200 bloggere. Jeg har ikke katt selv, men Bestemoren min og Faren min har, så om jeg skulle være blandt de 200 vil jeg gi kattemat til de;) Jeahh.. pussisample
hits