Vinner av "Marsipanpakken" fra funksjonell mat

Nå har jeg trekt nest siste vinner av årets julekalender, som desverre drøyde litt utover.. Men det er vel bedre sendt enn aldri? Vinneren av en pakke med fristende innhold fra Funksjonell mat er Kaja! Send meg en epost/PM med fullt navn og adresse☺Jeg håper dere har en fin romjul, like lat, aktiv og alt det der som meg og mange andre. Fortsatt GOD JUL (hørte nyss i at det var OK å si også etter julaften..) ;-)

Vinner av merkelapper fra ABC Navneteykk

Ny vinner er trekt, gratulerer Helene Victoria. Send meg en DM eller Mail med adr opplysninger, så mottar du pakken din snart☺👏

Vinner av gavekortet..

Det er så koselig å kunne få muligheten til å glede andre med denne julekalenderen, og nok en vinner er trekt. Den heldige som vant gavekortet på kr 500,- fra Fotoknudsen var Eva. Send meg en epost med adr din, så kommer gavekortet snart i posten:-) Meld dere på julekalenderen da vel, det er flere flotte premier som skal ut:-)

Jeg har trukket vinner - Julekalender

4.Desember idag - og den første gaven i kalenderen er trekt. Jeg har brukt random.org, og tallet ble 5👏 Og der lå navnet MARI JENSEN! Gratulerer så masse, du har vunnet en Søtningspakke fra Funksjonell mat - som inneholder sukrin gold og to stk fibersiruper. Send meg en mail på; famwangaasegg@gmail.com med adresse info. Vil du være med på julekalenderen? Legg igjen en kommentar i dette innlegget, del innlegget og du er med. :-) Neste gave trekkes Tirsdag 08/12, så du har noen dager å melde deg på☺

Jeg har trukket vinner - Julekalender

4.Desember idag - og den første gaven i kalenderen er trekt. Jeg har brukt random.org, og tallet ble 5👏 Og der lå navnet MARI JENSEN! Gratulerer så masse, du har vunnet en Søtningspakke fra Funksjonell mat - som inneholder sukrin gold og to stk fibersiruper. Send meg en mail på; famwangaasegg@gmail.com med adresse info. Vil du være med på julekalenderen? Legg igjen en kommentar i dette innlegget, del innlegget og du er med. :-) Neste gave trekkes Tirsdag 08/12, så du har noen dager å melde deg på☺

Kalendergaver 1-5 Desember

Det var jo det som var meninga, jeg skulle ta bilde av kalendergavene lille snupp fikk. Husker ikke i farta om jeg gjorde det i fjor, men vet jeg gjorde det året før der igjen. Vel, slenger ved en liten collage av det hun har fått til nå i kalenderen sin:) 1-Fleecekjole fra Storberg 2-Hello Kitty lue, det er bare "by-hue", sier Thea;) 3-Muffins-lipsyl 4-Vindtett lue fra Stormberg 5-"Extencions", lilla hår på hårstrikket! Det var populært det, og hun hunsker seg MAAAASSE sånn i julegave...;) Den 1 Desember fikk hun i tillegg kakeformer i julekongen tema, for å markere starten på adventskalenderen på Tv, og for at vi skulle bake hvite kakemenn;) Nå sitter vi bare å koser oss, veldig! Thea ser barne tv, og jeg er snart i bunnen av min andre kaffekopp. Om ei stund skal vi på jobb og i bhg, og utpå dagen er det ny tannlegetime for min del. Var jo der for en uke siden og trakk en visdomstann, men det har nok gått betennelse i dette..og det er veldig vondt! Eller det JEG mener, er ...

21 kalenderpakke

Ellas Smoothie, Sing Sang kort med sangen "Så går vi rundtom en enerbærbusk", og et lite lommespeil. Lillemor koser seg i godstolen sin med frokost, og jeg nyter kaffen min mens jeg går gjennom mail og nyheter. Idag skal vi på bytur, og Thea har bestemt at vi skal på kafé og kose oss. Hun elsker å gå på kafé;) Vi skal også hente hjørnebordet vårt som nå er kommet, spent på å få det i hus. Når det begynner å lysne ute skal vi gå oss en tur ut, få litt friskluft først er ikke feil. ;)

20 kalenderpakke

..bare fire dager igjen til den magiske julekvelden:) Idag fikk Thea glitterpenner, og Sing Sang kort med sangen " Rudolf er rød på nesen". Hun elsker å male med glitteret, pynter det hun kan pynte. Og forresten, bandasjen på armen..det er ikke noe galt altså. Hun er bare veeeldig opptatt av plaster for tiden, og skal ha et både her og der. Hun har brukt opp en hel pakke på bare noen dager, så nå tenkte jeg at hun like greit kunne få litt bandasje..Kanskje hun ble lei da, etterhvert? Tanken var god, men nå har hun lagt seg med bandasjen på..spørs om vi får lov å ta den av;) Nå skal jeg nyte en kopp te, før vasking av badet står for tur. Ha en fin kveld:)

koselig julebesøk

Igår fikk jeg telefon fra pappan min, om at de tenkte å ta seg turen til oss idag. Det var kjempekoselig å se de igjen, det går fort måneder mellom hver gang, desverre. Thea var litt sjenert til å begynne med, men kom seg fort;) Hun har jo to flotte tanter som har godt barnetekke. Mye bestefarkos ble det også, og bestemor. De hadde med seg mange spennende julegaver, og vi fikk levert fra oss til dem også. :) Dagens kalendergave, marihøne skjeer (5 stk), og Sing Sang kort med sangen "O jul med din glede".

17 kalenderpakke

Dora toalettmappe, Badeskum, Sjokoladenisse og Sing Sang kort med sangen "Nå tennes tusen julelys". Toalettmappa blir nok fin til å ha alle hårstrikkene og klipene i:) Nå har vi vært ute å lekt litt, også har vi rydda utenfor, gjort det litt julekoselig. :) Vi har et nydelig vær idag, men litt kald vind. Og all snøen på bakken, den er borte stortsett..Så får vi se da, om det blir en hvit jul i år. Tenk, nå er det bare én uke igjen til julaften. Det har gått så fort!? Gleder meg til å finne frem julepynten, henge opp gardiner og få jula på plass!:)

16 kalenderpakke

Play-Doh maskin, og et Sing Sang kort med sangen "Nå er den hellige time". Utpå formiddagen lagde vi pikekyss, men nå er det nok baking;) De ble kjempegode, og pynter veldig opp både på kakefat og i krukker. Storhandelen er unnagjort, tok litt lengere tid idag. Lillemor var på kosebesøk hos hennes Mor&Far. Det synes hun nok var veldig greit. Hun er ikke den som liker å gå i butikkene, sier heller "Nei! Nu e æ lei, trøtt å sliten. Nu vil æ heim!". ;)

12 kalenderpakke

Lille-My bamse og Sing Sang kort med sangen "Kimer i klokker". Gir du denne jenta en bamse, er du helten hennes..Jeg ble overøst med klemmer og susser, hun ELSKER bamser! Kanskje til vår fortvilelese noen ganger? ;) Hun har så mange, men vil ikke pakke bort en eneste én. Leker og sånt pakker hun gjerne bort, har allerede pakket bort tre bæreposer nå. Men "tomrommet" i lekekassen blir vel med stor sansnelighet fylt opp igjen om ikke så alt for lenge..

11 kalenderpakke

Ellas Kitchen Smoothie, fargekritt og sangkort fra Sing Sang med sangen " Julekveld i fjøset". Våknet til masse deilig snø idag, det var nesten magisk. Etter søndagsmiddagen, trengte vi litt frisk luft. Det var masse snø å boltre seg i, så vi kosa oss masse. Vi lagde snølykt, aka, lekte gjemsel og lekesloss;) Da vi så på klokka var den blitt så mye at det var på tide å gå inn. Jeg kokte gløgg og tente det 3 lyset i adventsstaken vår. Tenk på det, 3 søndag i advent..

10 kalenderpakke

Smurfekoffert, og et Sing Sang kort med sangen "Jeg synger julekvad". Etter frokost heiv vi oss rundt og baka litt, her igang med risboller. Thea rørte og fylte oppi muffinsformene, så flink:) Igår kveld laga jeg kransekakestenger og havreflarn. Idag lage jeg på nytt sjakkruter, da jeg ikke ble fornøyd med de forrige..Men nå ble de sånn som jeg ville;) Det var deilig å være ute idag, ikke for kaldt, og nydelig himmel. Idag brukte Thea Stonz skoene sine, noe hun var kjempefornøyd med. Hun var så lett på tå:)

9 kalenderpakke

Mumi krus med "Stinky", Badeskum-figur og Sing Sang kort med sangen "Jeg er så glad hver julekveld". Hvorfor Stinky? "Stinky snurrer folk rundt lillefingeren. Han lever etter sine egne lover, er god til å bestemme og tar ikke et nei for et nei! Han kan være en ordentlig luring." Det var teksten til kruset, passet så bra til snuppa vår akkurat nå;) Fredag idag, og vi har ingen store planer. Har tenkt oss ut en tur, litt luft i nesa er bare godt. Kanskje vi baker litt, fylle på litt julebakst i kakeboksene. Fant frem et kjempesøtt forkle hun fikk av sine besteforeldre i Bø, ifjor til jul. Bilder kommer:) Ønsker dere allesammen en kjempefin fredag(,")

8 kalenderpakke

Barbapapa ( klarer aldri å uttale det riktig) bok, og et Sing Sang kort med sangen "Glade jul". Ser ut til at vi får et nydelig vær idag også, da skal vi ut å kjøre akebrett;)

7 kalenderpakke

Play-Doh og et Sing Sang kort med sangen "Det lyser i stille grender". Nå har hun to helt nye play-doh, så vi skal sette oss ned å leke litt. Spørs bare om ikke fargene blir godt blandet denne gangen også, vi får se! Sist hun fikk kitt var hun litt lita, og blanda alle fargene, noe som selvfølgelig var helt greit. Nå skjønner hun jo litt mer av det, og lager fine figurer:) Tok dette igår rett før vi la oss, håpa så inderlig at det skulle komme masse snø i løpet av natta.. Litt kom, og vi skal snart kle på oss å gå ut:) Mamsen & Thea ønsker allesammen en fin dag! Tenk, nå er det bare 17 dager til den store dagen - julaften!

6 kalenderpakke

Malebok med nisser i, og Sing Sang kort med sangen " Det kimer nå til julefest". Den sangen kunne jeg ikke, så da var App´en veldig grei;) Det ble jo blåtime her, så da kunne vi, som blånissene gå ut å leke;) Her ble det passet på når mørket kom, vi måtte forte oss inn så vi ikke ble borte.. Lure blånissejenta vår<3 Et tynt lag med snø har lagt seg her, ikke mye, men nok til å gjøre ei jente på 2 år spinnvill! Gleder meg til det kommer enda mer snø, er mye mer å gjøre ute:)

5 kalenderpakke

Magiske tusjer, og Sing Sang kort med sangen "Deilig er jorden". Idag har vi hatt et nydelig vær, de få timene det var lyst. Kledde godt på oss etter frokost, og tusla ut en tur. Da vi kom inn ville Thea kose seg med en film. Vi rigga oss til på gulvet med puter, pledd og tepper..Knaska i oss noen pepperkaker og mandariner, skikkelig koselig!;) Nissegrøt ble det også til middag. Tenkte jeg skulle lage noen brendte mandler, det er godt. Koselig å fylle opp kakeboksene med deilig bakst. Har bare pepperkaker i boksen enda, men mer julebakst blir det nok etterhvert. Tar litt og litt:)

4 kalenderpakke

Play-Doh, Pepperkakeformer, Sing Sang kort med sangen " Deilig er den himmel blå", og et aktivitetskort fra Sing Sang med oppskrift på pepperkaker! Brukte ikke denne oppskriften, men la ved kortet så hun skjønte hva vi skulle:) Allerede klokka halv ni var vi i pepperkakebakinga..det gjorde ingenting, for det tar tid med å bake ut og steke. I full sving med bakinga!

3 kalenderpakke, pynting av pepperkakehus og lørdagskos

Våknet av ei snuppe som ikke fantes trøtt i det hele tatt. Skravla gikk i det uendelige. Papsen var våken også, da tenkte jeg at det måtte være litt utpå dagen.. Men klokka var ikke mer enn halv 8.. I halvsvime nevnte jeg noe om at de kunne stå opp å koke kaffe til meg, ønsket ble infridd:) Snuppa kom løpenede inn på rommet med dagens kalenderpakke, kjempespent som vanlig. Jeg også, glømmer jo litt av jva som ligger i de forskjellige pakkene. Badeskum-figur, Janus kjole (Blåfjell), og Sokker (Blåfjell.) Det var en sjokoladenisse der også, men det er ikke så greit å få tatt bilde av det som er søtt..det forsvinner før man rekker å blunke..Kjolen og sokkene er fra Theas Mor, Thea ble kjempeglad! :) Dagens Sing-Sang kort: "Bjelleklang". Laga til ei lita gåte, da jeg ikke rakk å pakke inn kjolen. Men det gikk bare fint det, hun synes det var veldig moro! Litt utpå dagen var vi klare for å finne på noe. Har fortalt før om at vi har reklamert på sofaen vi nå har, og er/har vært på le...

2 kalenderpakke

Øresus, flashback til musikktimene på barneskolen og ei SUPERfornøyd jente.. ..dagens gave i kalenderen var ei blokkføyte...! Et Sing Sang kort fikk hun også, et kort hver dag frem til julaften:) Idag var sangen "Hei hå nå er det jul igjen". Prøvde meg med min ikke fullt så vakre morgenstemme, men jeg fikk et litt olmt og flaut blikk tilbake..Skjønner det ikke altså:) Jobbdag idag, så tar vi helg. Skal bli godt. (,")

1 kalenderpakke

Det var ei spent frøken som kom tuslende ut fra soverommet imorrest. Trøtte øyne ble straks våken da hun så hva som hang på døra i stua. Så snill nissen hadde vært som kom med en kalender...Den første kalenderpakken fikk hun ei blånisselue og blånissevotter. Lua har vært på så og si hele dagen, foruten den tiden vi var i barnehagen. Hun ble kjempeglad for den:) De blå pakkene på kalenderen, inneholder Sing Sang kort, "Sanger og aktiviteter som hører julen til". Thea likte det første kortet kjempegodt, og synger om det hun ser på bildet. Jeg prøvde meg på å synge til henne, men fikk bare et "Slutt mamma" tilbake. Hørtes vel ut som ei hes kråke, tidlig på morran..*kremt* ;) Så det fantes en App til Sing Sang også, den må jeg laste ned. Viderefør juletradisjonene Sanger og aktiviteter som hører julen til, inneholder 24 tradisjonsrike julesanger. Hvert julesangkort har en illustrasjon på den ene siden og tilhørende sangtekst på den andre siden. 6 juleaktivitetskort med oppsk...

Luke 23- Lillejulaften!

Det første Thea sa når hun våkna var "Mamma, Thia pytt tree!", da var hun klar for å pynte treet. Skal legge frem pynten nå, så skal vi pynte det etter den lille nisserunden vår, og etter grøtspisinga. Her er det snuppa fikk i dagens pakke: Fantorangenboka og kjøkkenutstyr.. Fantorangboka handla hun selv når vi var på butikken. Hun så at jeg hadde den, tok den fra meg og la den bestemt i handlevogna... "Oppi!", sa hun bare. Vel, hun fikk ikke boka med en gang, har spart en stund på den så hun kunne få kose seg med den i ventetida:) Men ha den skulle jeg uansett, har ikke sett noen Fantorangbøker før så..

Luke 18..

Og i dagens pakke var det dette som skjulte seg: Steikpanne ++ ;) Minikokken vår elsker å lage "middag" til oss, lager suppe og grøt, sier hun! Vi ønsker allesammen en God morgen!;)

Innesnødd..

..nesten iallefall! Thea står å speider utover..snøkovet. Ikke mye å se ut denne ruta nei. Men mere koselig og julete enn dette skal vi lete lenge etter;) Åh, idag har vi vært både treige og flinke. Treige fordi vi sov så lenge. Men det er helt greit for min del altså..;) Thea plagdes litt med tennene inatt, også var hun i tillegg en smule selskapssyk og ville hele tiden prate med pappsen. Hun lå innerst i storsenga, jeg i midten og Stian ytterst. Så hun har hengt over meg i heele natt, føles iallefall sånn! "Nakk me pappan miiin, pappa!!??" (Snakk me pappan min, pappa!?), og "Kos me pappan miin!" er det hun har sagt..så *gjeeesp*, tror nok det ble lite søvn på allemann. Når vi nå endelig kom oss ut av pysjen var det tid for å gjøre noe, og hadde allerede planlagt en masse småting som var nødvendig og måtte taes før jul. Og det fikk vi gjort, pluss litt til. Innimellom rydding, roting, kaos og kontroll måtte det lekes litt også.. "Nu kommer ho mamma å taaaaar dæ!!" Det er ...

Luke 15, og Thea er 20 mnd!

I den 15´ende pakken fikk lillemor dette: Hello Kitty toalettmappe (fra bestemor&bestefar i Kjøllefjord), liten nisse og ei eske rosiner! Fisjameg for et sjitvær vi har her idag! Som Thea sier ; " Fisj førr et vær!!"Masse regn og vind, speilglatte veier og slaps. Da har vi ikke noe valg da, det blir nok innedag på oss. Jeg som hadde planer om å være ute, lufte oss litt. Jaja, vi skal nok kose oss inne:) Er jo så koselig å være inne i sånt et vær, høre på at det river og sliter i vegger og tak. Pappsen hadde egentlig fri til litt utpå formiddagen idag, og det hadde jeg gledet meg til på Thea sine vegner. Hun har savnet pappsen sin masse. De holder på med vaksinering av fisk på jobben, og da jobber de fra tidlig morgen til sent på kvelden.Men så fikk han en telefon fra sjefen og det var visst krise, så han måtte avgårde tidligere enn planlagt. Jeg så skuffelsen hos begge to..jaja, skal bli godt når det er over! :) Gratulerer med 20 mnd lille venn!:)

Luke 14..

Bil og Ella´s Kitchen smoothie! Nå har hun så mange biler at de kan kjøre tog:) Tenkt at det er 14 Desember idag, og ikke mer enn 10 dager til den store dagen - julaften! Å som jeg gleder meg, gleder meg til å våkne med den beste følelsen, se det ferdige pynta juletreet med mange fine pakker under. Idag har jeg bakt den siste sorten for i år, nå får det være nok. Mye av det som allerede er blir nok helt sikkert å finne veien i søpla, når jula og alt er over. Men jeg håper jo på at kaffegjestene som måtte komme vil smake litt:) Snart skal jeg hive meg rundt å stryke noen duker, så skal jeg vaske litt her og der. Storvasken blir til uka, men er veldig greit å få unna sånt småtteri som hyller og reoler. Det gjør ikke noe at de vaskes nå nei! Snuppa ligger i drømmeland allerede, var trøtt og sliten idag. Hun plages enda med tennene stakkar, måtte de komme opp før jul iallefall! Nei, nå skal jeg få i meg en liten matbit før jeg fortsetter med mitt.. Mamma: "Thea, ka sei nissen?...

Luke 11..

Idag fikk Thea dette: Nisser! ..og en nissesjokolade etter frokost! Men den fikk jeg ikke noe bilde av, rart! Nå ligger snuppa og pappsen og sover, jeg har hatt en rolig stund..deilig! Har fått bakt noen sjakkruter, eller, laga deig og satt de i kjøleskapet iallefall. Har igjen å skjære de og steke de. Postmannen var på døra med enda fler julegaver, har vi virkelig vært så snille i år?:) Denne gangen fra bestemoren min. Hun hadde sendt med noen småkaker også, og DET var koselig det. Det er sånt som jeg setter stor pris på, blir helt rørt jeg. Det er jo en julegave bare det! Kværnkaker het de, gleder meg til å smake:) Må inn å vekke lilletrollet nå..

Luke 10..

Idag fikk Thea dette: Hårbøyle, rosiner og Ella´s Smoothie! Hva fikk din/dine barn i kalenderen sin idag?:)

Luke 9..

Idag fikk lillemor dette: Halstørkle og hårspenner! Hva skjulte seg i ditt/dine barns kalender?=)

Luke 8..

.nå nærmer det seg Jul! Dette fikk lillemor idag: Lykketroll og lite fly! Eller har vi en syk liten snuppe idag, feber og ikke helt tipp topp. Mistenker noe fryktelig at det er de hersens tennene, er det ikke nok nå!? Uff, nå er det de aller største jekslene som skal opp, og det er nok veldig ondt for henne. Sier selv at vi må "Mørr tanna, aua i tanna", "smør tanna, aua i tanna"! I natt hadde hun en feber på over 39, og var helt utslått stakkar. Har litt feber nå også, så vi sitter bare i teppe i sofaen å koser oss. Hun med saft og rosiner, jeg med kaffekoppen min og henne. God bedring lille venn!

Luke 7..

..der var vi treige igjen, men her er hva Theamor fikk idag: Malebok og badefigur! Og med en badefigur i pakken måtte vi selvfølgelig ta et morgenbad! Hun ble så glad for "Nisseboka" som hun sa, at den skulle hun ha sammen med seg i badekaret. Forklarte henne at da kunne boka bli ødelagt. Joda. Så mens jeg står å fyller vann i karet kommer hun bak meg med armene fulle av saker hun ville ha "oppi lamme bade", deriblandt boka. Så den ligger enda til tørk..får finne en nisse hun kan ha i badekaret da:) Ellers har dagen gått med til diverse juleforberedelser. Tok fatt kjøkkenskapene idag, huff som jeg har gått å gruet meg til å ta de, er nok det værste med hele rundvasken. Men nå er det strøket av listen over ting som må gjøres, heldigvis. Nå når snuppa har lagt seg skal jeg ta fatt på skuffene, rydde litt i de og sånt. Har også noen småkaker som ligger å hviler seg på rista, de skal få sin plass i en av boksene. Nå lukter det jul her, og det er deilig!

Luke 6..

Så var det en ny uke for tur. Juleforberedelsene er i full sving. Julegavene er kommet inn i hus, ferdigpakket og klar, så nå skal noen sendes og andre bare leveres. Rydding og vaskin blir gjort litt hver dag, et rom av gangen. Baking har det også blitt litt av. Adventskalendeen til Thea henger på veggen og gir både henne og oss stor glede. Idag fikk hun dette: Bil og et til dyr fra Schleich, denne gangen en undulat, helt lik vår. Den måtte jeg bare ha til henne. Dere kan tro hun ble overrasket når hun så den, stor i øynene og ville rett inn på badet å vise den til pip. :) Litt lik, ikke sant? :)Hva fikk ditt/dine barn idag?

Luke 5..

..der skjulte det seg dette: Hest og kliper! Hesten er fra Schleich, og Thea samler på disse dyrene. Har ikke så mange, så det er nok et julegavetips. Prisen på disse dyrene er litt stive , men dette er virkelig leker som tåler en støyt og varer. ..ja, måtte visst ta bilde av ballongen også, den fikk hun i pakken den og. Nå har vi stua full av ballonger. Ikke har vi bursdager å feirer eller noe, bare hun som elsker å ha ballonger rundt seg..Hva fikk ditt/dine barn idag? :)

Luke 4..

..litt treig idag, men her er hva hun fikk: Tørkle, Helikopter og rosiner! Så dere at eska var åpna ja? Rakk nesten ikke å snu meg for å hente kamera før hun var over halvveis ned i pakken, hun elsker rosiner! Må passe på småpippene ute også, de fortjener noe godt i denne førjulstidne de også. La ut et brød til de, og litt rosiner..nå kryr det med småfugler her igjen! Her har vi "styla" håret, med litt hårpasta. Jeg fant frem en kjole som jeg har brukt når jeg var lita, og den tenkte jeg at jeg måtte prøve på Thea nå før det var for sent. Se så fin da, i mammas sko og kjole:) Her er meg, med akkurat det samme på! Ellers har vi hatt en fin og rolig Lørdag. Vi har bakt brød, lagd ferdig pepperkakedeigen, så den står nå å godgjør seg til imorra. Da er det den store pepperkakebakedagen:) Gleder meg. Var så heldig å få låne masse fine former av svigermor, så nå skal det iallefall bli moro. Har selv noen hjerter og stjerner bare, men vent bare til neste jul, da skal jeg væ...

Luke 24-Julaften!

Tenk,julaften!Idag fikk Thea sin siste kalendergave for i år,i tilleg hadde hun fått strømpe hos nissen.MIN strømpe,klarer selv..Inni strømpen lå det et liten pakke..og..Smoothie:)Hvordan kunne nissen vite at dette er det beste jeg vet...?Inni pakken lå denne nydelige kjolen,hælledussen så skjønn den var.Også fikk hun sko i kalenderen:) Gleder meg til å pynte henne senere!Ha en fantastisk julemorgen allesammen! :)

Luke 23 - Lillejulaften!

Tenk,idag er det lillejulaften. Dagen før dagen.Det er helt utrolig hvor fort dette året har gått..hmmh!Mest interessert i juletreet,det skulle hun likt å tatt en nærmere titt på tenker jeg..I pakken idag lå det en kjempefin body,med dekor på ermene og i halsen.Nå blir hun vel fiin:)Hihi!I går fant jeg frem noen av mine gamle leker,deriblandt denne apebamsen.Hun ble litt overrasket over at den også hadde ører,øynde,fingrer og tær..Her skal det forskes;)

Mamma daaa...

Jada,jada...Jeg må visst ha vært noe trøtt en morgen her,for når vi skulle hente pakke fra kalenderen idagvar pakke 21 der også. Så vi har av en eller annen grunn ikke åpnet luke 20..ups:)Men da var snuppa kjempeheldig idag som fikk åpne to pakker. Kanske derfor hun så så overlykkelig ut på bildene fra Luke 21,hun ble helt i hundre når hun fikk pakken,og da har det jo være en dag uten pakke...uffda!Idag fikk hun en søt liten nisse, og nydelige ´tynnstrømpebukse´til henne. Den skal hun få ha på seg påjulaften:)Så flink å leke alene..Hærjer litt på morrakvisten..

Luke 21..

..hmm,skal vi se hva som skjuler seg i pakken..OI! Nissesko:D Såå fine. De passer perfekt til nissekjolen hennes,nåblir hun vel verdens fineste lille nissejente! :)Nissesko..

Luke 19..

..der lå det en kjempefin JULEsmekke!Den må vi spare litt på til julaften:)Mamma da..

Luke 18..

..i luke 18 lå det en kjempesøt liten krus,hennes første krus:)Husker jeg selv hadde et lite krus når jeg var liten,stående sammen med de andrekrusene i huset..og jeg var jo så veslevoksen så jeg brukte å hente kruset mitt og skulle ha kaffe!´Go morn´Så flink å leke..

Luke 17..

..I luke 17 fant vi en nydelig kjole:)Den var så fin at vi måtte prøve den på med en gang.Kjempefin var den,også såvarm&go. Litt lang i armene,men er så godt å ha noe å vekse i.Så utrolig eldig hun er:)Fin,ikke sant? :)

Luke 16..

..i denne luken fikk Thea et par kjempefine lester!Var de ikke fine? :)Go morn!

Luke 15..

I luke 15 fant vi et par sokker,så godt å få sånt:)Takk for det! (Nydalen..?;))Nå har lillegull nettopp fått i seg frokosten sin,så om en stund skal vi gå oss en liten tur.Er så fint idag,minusgrader og opphold. Så må nok kle oss godt;)

Luke 14..

..der var det en kjempesøt bamse!Hun måtte finne ut hva dette kunne, være,så rett i munnen med den;)

Luke 13..

..der lå det en smekke,noe vi er kjempegla´for:)Hun griser jo ut endel smekker i løpet av dagen,så godt å ha noen! :)

Luke 12..

..en BITERING;) Så flott,nå har hun mange nok til at det ikke gjørnoe at hun ´roter´dem bort. Ja,for det gjør hun! Npen ganger ligger de under sofaen,under kommoden..ja.Så godt å ha et lite ´lager´:)Hehe,Thea liker å se på Disney Playhous på ´Mikkes Klubbhus´:)Jeg bruker noen ganger å la de stå på,er jo endel fine barnesanger der som hun blir helt i hundre av.Så noen ganger ´kjører´hun med stolen sin bort å står foran Tv´n å ser:)Så skjønn at!

Luke 11..

..en kjempefin genser/tunika:)Elsker fargen lilla,hun kler den så godt. Tusen takk mor:)Nå skal jeg få i meg morgenkaffen min,så skal jeg være litt effektiv.Blogger sikkert senere..´Jeg er kjempeglad for alt jeg får i kalenderen min mor,det var kjemepsnilt av deg å lage den til meg

Luke 10..

..et par rosa lester fra H&M.De er kjempegoe,hun har et par i grå&brun,så nå har hun alle:)

Luke 9..

..i luke 9 fant vi en pepperkakemann-badesåpe:)Så fin den var!

Luke 8..

..der lå det en smekke:) Så flott!Det får hun ikke nok av for å si det sånn.Se så fint vi har det ute nå,helt stille på havet,nydelig himmel og månen.Vakkert,ikke sant? ;)...

Luke 7..

..fant vi et par fine sklisokker,nasse-nøff:)Godt med litt pappakos på morgenen,før han skal på jobb.Ja,for allesammen var oppe 07:30 her. Hun lå i senga si å lagda all verdens rareste&fineste lyder,da var det bare å stå opp med henne. Så nå ligger hun på gulvet å leker,og jeg skal snike meg bort til henneå få i meg morrakaffen å gløtte litt på God morgen norge innimellom:)Blogger sikkert mer senere.Hva gjør dere på morgenen?

Luke 6..

..der fikk hun en søt liten bamse!Hun likte den veldig godt. :)

Luke 5..

..fikk hun en body! Kunne ikke ha passet bedre..Da vi sto opp å jeg åpnaklesskuffen hennes tenkte jeg: Nå MÅ vi ha flere bodyer til henne`. Å der var det en!Mamma ble kjempefornøyd:)

Luke 4..

..der lå det en bitering. Det liker hun veldig godt å bite på,ogspesielt nå som den ene tanna er kommet opp:)Hehe,sjekk det blikket når hun ser hva hun har fått :O ;):)

Luke 3..

..der fant vi en plast smekke:)Det var supert,for det trengte hun.`Ser dere smekken jeg fikk?`Nå er det frokost for små prinsesser:)

Luke 2..

..der fikk hun et refleksdyr!Sånne er så lure å ha på vogna,så flott:)Hva fikk dere i kalenderen til barna?

Luke 1..

..der skjulte det seg et par søte skli-sokker fra NameIt.Det får hun ikke nok av,kjempefint,tusen takk:)Hva fikk deres små i kalenderen idag?:)
hits