Dette er livet..

..som 4 åringen ville ha sagt det! Vi i nord har vært velsignet med godvær siden 17.Mai. Med sydentemperaturer har vi svettet og kosa oss. Hagemøblene ble kjøpt til rett tid, for de har vi brukt godt.. Både dag og kveld! Vi har også vært mye på stranden, på gimsøystrand. Det er bare en liten biltur unna oss (15min), til en strand som minner mer om de som ligger i sydligere strøk. Thea er spinnvill og råtøff, lille strandløva vår! Vi har dukket under både hun og jeg, forfriskende og herlig! Ønsker dere alle en fin kveld videre:-)

Rett og slett nydelig

Lofoten blomstrer, og viser seg fra sin aller beste side. Jeg kan ikke få nok av den mektige naturen vår.. Snart vil jeg se mer, for jeg har slett ikke sett hele Loften enda.. Vi har hatt noen herlige dager, med sol og varme. Imorgen er det også meldt knallvær. Thea har spurt om vi kan snekre en trehytte, vi får vel bare hive oss rundt alle tre;)

Lofoten fra luften

Leker for store gutter, er radiostyrte fly. Det er Stians store hobby. Tenk at disse bildene er tatt rett over hustaket vårres, med et RC fly med kamera i.. Fantastisk! På bildene som filmen viser, ser man skrova, lillemolla, storemolla, og svolvær blandt annet. På bildene under filmen, ser man Bø i Vesterålen (og Vesterlålen forøvrig), og Laukvika ++.

De hvite ble for lyse for stua vår

Det stemte aldri med hvite gardiner, ikke nå..det ble så alt for lyst inne. De grå vi har hatt oppe lenge er en favoritt, men synes de er for lik sofaen i grå fargen, og går i ett. Så jeg bestemte meg for å prøve å henge de svarte opp, og det stemte med en gang. Det skal liksom være lyse farger nå, lysere tider osv..men det ble som sagt alt for lyst. Kaffekos med min kjære<3

Collage på veggen..

Thea mente det var litt tomt på veggen over senga hennes, og sa hun ville henge opp bilde av "mæ, å ho mamma, å han pappa!" der. Hadde ikke noen ramme, men fant frem mange bilder og tack it (som man fester bakom), så fikk hun selv velge seg ut noen hun ville henge opp.. Synes det ble både fint og koselig, hihi!

just light those candles..

hits