Så fin du er!

Denne dressen er så søt,liten bjørnedress, med pittesmå ører og en liten stjertbak på rumpa..hehe. Måtte bare prøve den på en siste gang.Vi kjøpte den før hun ble født og tenkte at den kunne hun fint bruke i den tiden,(Påska).Men da var den alt for stor,og her var det alt for varmt til å bruke den.Nå er den alt for liten,så vi må se om vi ikke finner en liten vinterdress til henne nå.Noen som har tips om bra/billig vinterdress:)?

Nåå..

Dette er en av de fineste kjolene Thea har. Den er helt herlig.Vi fikk den av bestemor (moren min),som hun hadde kjøpt på Zara på Gran Canaria.Må bare ha den på henne nå noen ganger før hun plutselig er for stor.Den er jo nesten litt liten nå,men pytt..Skulle ønske hun kunne bruke den til jul,det er det første jeg tenker når jeg ser den:)Fin,ikke sant:)?

Hei:)

Et lite innlegg på morran er plutselig blidd vane nå..Her er solstrålen vår,som har pynta seg i fin kjole.Idag SKAL vi gå trilletur,da det ikke ble noe av i går på grunn av masse vind.Kjenner jeg trenger frisk luft!Thea vekte mamman sin med de nye lydene hennes,som er:"BSSSSPRRRSSSÆÆÆHHH" Hehe,kjempesøtt.Nå når hun har fått skikkeli teket på de lydene lager hun dem hele tiden.Å jo mer spytt den lille munnen klarer å produsere jo artigere er det:).."Er jeg ikke fin?"

Go&varm:)

Her er resten av det settet hun hadde på seg i morrest(lestene).Det er kjempefint. Thea fikk dette av Line,en venninne av meg. Mener det var hennesbestemor som hadde strikket. Kjempesnilt :)Synes det er så fint å koselig med hjemmestrikket tøy,det følger bestandig så mye kjærlighet med.Nå skulle jeg ønske jeg kunne strikke selv,for nå er hun nesten vokst ut av det hun har av strikket.Hørte en liten fugl sa at hennes oldemor skulle strikke noe fint,spennede:)...Sååå fin at:)

Sola mi:)

Det er tilig morran men hun smiler fordeom:) Hva er vel ikke bedre en dette?:)Får håpe hun er skikkelig uthvilt nå,harprøvd å lagt om rutinene litt.Før la hun seg mellom 20-21,og prøvde i gårmed å legge henne 19,etter et deilig bad,masse kos og mat. Tok henne ikke opp når hun begynteå kave litt,strøyk bare på henne og ga henne tutta/mat.Hvis dette går bra blirjeg veldig fornøyd. Så idag var vi tili oppe i forholdt til hva vi bruker-som egentliger mellom 9-10. Vi var oppe rundt 07:30,FLINKE vi er :DSå her er hun,pynta til helga og alt..:)...Se min kjole

Hustri..

Idag når vi våknet var det iskaldt i stua..så det var bare å kle påoss godt. Thea har på fleecebukse & jakke-godt og varmt det.Jeg sitter her med alt for store ullsokker,stians strikkejakke og varmer meg!Skulle ønske vi hadde en peis nå,det hadde vært koselig det...Nå hører jeg Thea klager over ett eller annet,sikkert ALTfor lite oppmerksomhet...Blogger senere:)JCWP

ÅJ:D

Enda en pakke i posten,går det an?! :D Det er så utrolig koselig atså mange bryr seg,Thea er verdens heldigste. Denne gangen var det fra gudmoren min,kjempekoseli! Den har hun å vokse iiallefall,str 1 år. Blir bra til påska det;)Søt rosa fleecebukse fra Stormberg:)(Elendig bilde)

Storpia vårres:D

Tiden flyr,tenk idag er Thea blitt 5 mnd.Har pyntet henne i en søt kjole for anledningen:)(Den har hun forresten fått av onkel Ole i Bodø;))Og rosa lester fra Oldefar:)JCWP

Titt-titt..

Her er jeg:)Ville bare legge ut et lite morgenbilde,og samtidigvise den søte bodyen hun fikk i gave..:)JCWP

Pakke,igjen:D

Se,Thea har fått pakke igjen. Hun er utrolig heldig,også er det såå koselig:)Denne gangen var det fra bestemor&bestefar i Kjøllefjord, de har gitt henne en 5 mndrsgave som de sier,hun blir 5 mnd på Tirsdag-dette går unna!Kjempesøt Hello Kitty body- H&M, Sklisokker-CubusNattdrakter i deilig bomull- Name It/SukkertøyNydelig rosa snekkerbukse-CubusArti stableleke-Brio:)Tusen hjertlig takk bestemor&bestefar,gleder meg til å pynte meg,og vise hvor fin jeg er.Jeg savner dere masse,håper vi sees snart igjen.Gla i dere,stor kos fra Thea!

Se min kjole!

Nå kan helgen bare komme. Helgevaskken ble tatt i går,jeg er uthvilt og Thea er som alltid blidsom ei sol:) Så nå har vi slappet litt av på sofaen jeg og Thea,sett på frokost tv og jeg har drukket enhelkopp kaffe..! Her har hun pyntet seg i sin nye kjole,er hun ikke fin?Hva gjør dere på morgenkvisten da?

Se på meg;)

Her er de nye klærne som Thea fikk i gave,er hun ikke fin?Kjempestilig med dongeri tights & tunika:)

Er jeg ikke tøff?

Endelig passer hun den tøffe joggedressen hun fikk av sine besteforeldre i Bø,Skikkelig sporty, eller? ;)

Pretty in pink

Liz-Mother,Sinner,Saint bruker å legge ut baby outfit av hennes tulle,så tar en liten rip off idag:DHer er lille solstrålen vår, kledd i rosa fra topp til tå. Hun vokser så fort at nå må jeg ha en nyopprydning i skuffene hennes...Dette går unna:)Er hun ikke flott,verden fineste lille Theamor<3

Dagens innkjøp..:)

Liker best å handle klærne hennes på Name It (Eller Sukkertøy,som det heter nå!?) Synes klærne er myke og behagelige,i tillegg har de alltid tilbud på det man trenger mest; bodyer & nattdrakter. Jeg føler iallefall at det er det vi trenger hele tiden..hun vokser så fort at.Kjempedeilige nattdrakter,har alltid tilbud; 2 for 100,-Søt kjole & halstørkle, legg merke til teksten; "Snart like shoppinggal som mamma" Jeg er ikke det da..:)Bodyer,3 stk for 100,-Og et bilde av lille jenta vår:) Er hun ikke skjønn!?
hits