Piff opp urtene på kjøkkenbenken

Juni er her, årets første sommermåned. For sommer er det uten tvil, ifølge kalenderen - men vi her i Nord fryser enda på tærne;)

Men de grønne fingrene har fått børstet støvet av seg, og det kribler etter å få plantet litt utenfor veggene. Det er enda litt kjølig for urtene, så jeg beholder de på kjøkkenbenken (eller vinduskarmen) enn så lenge. Men så blir de jo litt kjedelig i den plasten de kommer i? 

Piff opp urtene da vel! 

Hva du trenger? 

Bakepapir, tråd og en urteplante.  Vi har de på kjøkkenbenken hele året, de fleste av oss - urtene man kjøper i butikken. Det er deilig å bruke i mat, også pynter det jo litt opp også..ikke sant? Men det er lite sjarmerende med plasten rundt, og de kjedelige plastpottene urtene står i.. Hvis du ikke har egne urtepotter da? 

Har du ikke det, er dette tipset kanskje noe for deg. Og det aller beste, det er så og si gratis.. 

Jeg valgte å krølle bakearket til en ball, slik at det fikk litt struktur og liv i seg. Røft er tøft! Så satte jeg urten på midten av arket, brettet opp kantene og surret tråden rundt.  (Du kan også bruke matpapir) 

Urten får et lite ekstra løft, og ser mye friskere ut. Noe å fikse i en fei? 

Del gjerne! 


#diy #kjøkken #tips #hverdag #mamma #familie #famwangaasegg #urter #kjøkkenbenk #hus #hjem #hjemme #doityourself #herbs #famwangaaseggdiy #foto #hverdag #sommer 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits