Hjemmeferie forberedelser

Når man har så flott natur rundt seg, hvorfor ikke utnytte den til det fulle? 

Vi har alt man kan drømme om her i Lofoten, og omegn. Hav og fjell, fjord og fiske. Organiserte turer via Lofoten Turlag m.m

 Vi har tenkt mye på hva denne sommeren skulle bringe, og kommet frem til at vi ikke er lei trenden "hjemeferie" - heller tvert om. Det kommer til å blomstre av lokal reklame her på bloggen fremover ;) 

 

(Ramberg stranda)

 

Vi har investert stort (føles det ut som), med både liggeunderlag, soveposer og telt/lavoo + div utstyr er vi mer enn klar for utflukt. Jeg er veldig spent på liggekomfort og slikt, men tro meg, dere skal få høre om det. Vil dere se soveposer med mer? Jeg deler mer enn gjerne.

Kanskje mange av dere lurer på hvorfor i all verden vi velger hjemmeferie fremfor sydenferie? Vel, jeg kan først og fremst refere til dette innlegget hvor jeg og to medbloggere fronter begrepet hjemmeferie.

Jeg elsker plassen jeg bor på, og jeg har allerede bodd her i ti år. Jeg har masse igjen å se å oppleve, og det samme med barna våre. Det er det som er så flott med Lofoten.. Det er alltids noen ildsjeler som tar tak i noe, starter opp noe eller tilbyr noe. 

Som for eksempel siste tilskudd til opplevelser for småbarnsfamilier her i Lofoten, åpning av lekeland på "Gamle Skola" på Bøstad. Lekeland, det er noe vi ikke har hatt her i Lofoten. Foruten fjærsteinene.. som er verdens beste lekeplass. Men lekeland, hvor barne kan boltre seg, leke å ha det moro, treffe andre barn. Planlegger du tur til Lofoten i sommer? Facebooksiden deres finner du her. 

Minsten er klar til turer og utflukter  - er dere klare for å følge med på våre turforberedelser og min vei mot å fronte hjemmefrie?Kan du bidra til å fronte hjemmeferie der hvor du bor?

Gjør det da vel - Norge er fullspekket av opplevelser, må man virkelig reise så langt? 

 

3 kommentarer Skjul

stavangerinmyheart

03.05.2017 kl.09:23

Så flott innlegg. Ja det er mye flott natur, og muligheter til hjemmeferie både hos deg og meg:)) Vi kommer også til å gjøre det i sommer. Det samme gjorde vi i fjor. Sjekk gjerne ut sidene mine:)) Har en del om opplevelser i Rogaland og omegn:) Ha en flott dag.
godtecharlotte

16.05.2017 kl.21:04

Hei!

Du er så heldig som kan våkne opp til en slik natur rundt deg hver dag! Har vært i Nord-Norge, men ikke i Lofoten. Det er virkelig et sted som står på lista over drømmesteder å besøke. Gleder meg til å se flere bilder :-)

Hilsen

Charlotte
Famwangaasegg

17.05.2017 kl.23:34

godtecharlotte: Jeg er veldig enig, og tar det heldigvis ikke for gitt! :) Det burde absolutt være på "to go" listen - det er så mange små skatter å se her.

Så hyggelig å høre, fler bilder kommer:)

Skriv en ny kommentar

hits