Utebursdag er gøy

Vel blåst utebursdag for Thea og bestevenninna - dette er tredje året på rad de feirer sammen!  Tenk det da, første gang de feiret sammen gikk de i barnehagen.. <3 

The best things in life are free.. #bestevenner ♥Dagen kunne ikke blitt finere, sol fra skyfri himmel - litt skarp vårluft slik det skal være og et lite vindpjusk fra vest. Mange glade og fornøyde barn fylte hagen vår, og joggeskoene ble nok varme for enkelte da de etterhvert fant veien på trappa..

Jeg og min venninne - mamma til Theas bestevenninne..hadde ordnet litt enkel bursdagssnacks - når vi har utebursdag er tanken om mat at barna kan ta det med seg i farta. For det er slik det er, full fart og full rulle i to timer til ende, det er #lykkenilivet

Litt av hvert, og pølser på grillen ble det også etterhvert! 

Mannen hadde fått tak i heluim, så det ble heliumsballonger på alle barna som de fikk med seg hjem. Og såpebobler - en liten flaske med en halvtimers moro.  

Vi har snudd trenden, ingen godteposer med assortert utvalg her i gården.. For vet du hva? Det trenger man strengt tatt ikke ha i en barnebursdag. Jeg skjønner budskapet, men hele greia er i mine øyne egentlig helt unødvendig.

Ja, jeg har ordnet til slike poser tidligere - ja, det er spennende og moro for barna.

Men.. snu på det da. Trenger de enda mer søtsaker? Trenger de inviterte å få en pose med en to tre forskjellige ting? Jeg tenker at svaret er nei. En hyggelig gest, ja. Men tenk på alle de som arrangerer bursdag som ikke har råd til slikt? Men kanskje forventes det..? Ikke tenk på det, den bursdagen du allerede har ordnet til er mer enn god nok.

Jeg ville bare si det, at det er ikke nødvendig. 

Fire gode venner - to søskenpar♥ Les også : Utebursdag er alltid en hit 

#utebursdag #bursdag #venner #foreldreogbarn #moro #barnebursdag

 

4 kommentarer Skjul

Linn Therese Sivertsen

30.04.2017 kl.01:21

like koselig i år som de to forrige åran 😀 Ongan kosa seg, vere va bra, å serveringa på topp (vess ikkje ongan skrøna før å ikkje skuff oss 😝🤣)

Såå enig om de der godteposan, ka e vitsen. De e jo stappa på alt mulig anna før vi rækk å ta de fram 😛 Null sure miner før å mått fer heim me såpebobla å helium ballong istedefør 😃 Tusen takk før nok en fin gjennomført bursdagsfest me prinsessen 😍
Famwangaasegg

30.04.2017 kl.01:24

Linn Therese Sivertsen: Takk,i like så:-)

Haha, syns de spist meget godt ;) Tusen takk sjøl, dettan må vi ikje slutt med?????? ??????
Optimi Amici

30.04.2017 kl.02:40

Likte veldig godt mange av ideene her, utebursdag er moro og litt utradisjonelt i april :) OG dette med godteposene har jeg alltid tenkt er en utrolig dum trend :)

Hilsen en mamma til ei som blir 7 år i mai
Famwangaasegg

30.04.2017 kl.10:10

Optimi Amici: Så hyggelig å høre. Når jeg sammenlikner innebursdagene vi har hatt mot utebursdagene - er det ingen tvil om hva som slår best an. :)

Nei ikke sant, og jeg tenker at det er de som trenger å høre at det faktisk er godt nok. Det er evig godt nok. :)

Skriv en ny kommentar

hits