Mikke og Racinggjengen - Giveaway

//Sponset kit

Disney klassikeren Mikke Mus kjenner de aller fleste til. Musa med de store ørene, lyse stemmen og hunden Pluto ved sin side som sin trofaste venn. De aller fleste småbarnsforeldre har nok opptil flere ganger tatt seg selv i å nynne på "Mikkes klubbhus" sangen, eller kan episodene inn og ut.

Vi gjør iallefall det. Da storesøster var liten elsket hun Mikkes Klubbhus, og lillebror har hatt sin periode han også. 

Men nå er det forandringer - og Mikke Mus kommer i en splitter ny Tv-serie fylt med biler og racing.

"Mikke og Racinggjengen" har premiere 19.April kl 17 på Disney Junior. Sett av tiden, og lag til en liten premierefest for de aller minste. 

 

Hva handler Mikke og Racinggjengen om? 

Disney Juniors animerte Tv serie "Mikke og Racinggjengen" er et actionfylt racingeventyr for 2-7 åringer. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blandt Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly og Donald. Mikke og gjengendriver en garasje i Racervik.

På fritiden deltar de i fartsfylte og morsomme konkurranser med sine unike racingbiler, som er inspirert av karakterenes personlighet og som både kan forvandle seg i form og farge. Når de ikke er på veien, driver Dolly og Minni "Den Glade Hjelper", et foretak som gir en hjelpende hånd til folk i byen. 

MICKEY AND THE ROADSTER RACERS -

MICKEY AND THE ROADSTER RACERS -

G I V E A W A Y til DEG 

I forbindelse med lanseringen gir jeg i samarbeid med Disney Junior bort et eksklusivt kit som blandt annet inneholder produker fra den nye serien, Mikke og Minnis førerkort og print outs av deres hjelmer, start/stoppbannere, filmgodis og party-utstyr så den heldige vinneren kan skape full stemning i stua under den nye serien til Disney Junior.  

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på hvilken karakter i Disney du liker best - del gjerne. Jeg trekker en vinner imorgen - på premieredagen! 

Før-premiere fest for Famwangaasegg :-) 


Tipp, topp - tommel opp! 

Husk Disney Junior den 19/4 kl 17! 

#sponset #disney #blogg #mamma #familie #mikkemus #barn 


 

4 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

18.04.2017 kl.17:38

Så utrolig kjekt :)
N

18.04.2017 kl.18:13

Mikke mus er favoritten her i hus. Sønnen min på 1,5 år er helt gal etter mikke mus å alt som har med mikke mus å gjøre. Min favoritt er Donald:)
Lisa

18.04.2017 kl.21:11

Minni Mus 😊
Louise Søholt

19.04.2017 kl.08:08

Noah lika best Pluto 👏🏻😄🐕

Skriv en ny kommentar

hits