Vil du hjelpe med å hjelpe?

Det er over 98.000 barn som vokser opp i relativ fattigdom i Norge. Det tilsvarer 10 prosent av alle barn. Det er alt for høye tall, i et land som Norge - som flagger seg selv som et av verdens rikeste land..

Ikke alle har, ikke alle kan, ikke alle trenger, ikke alle vil, ikke alle.. 

Om du kan, hjelp med å hjelpe. Men vet du hva, hvorfor ikke ta barna med på dette? Det er viktig for barna å lære om å vite at ikke alle har det så bra som man tror. Ikke alle har penger nok til å bare gå å kjøpe - men at man sammen kan være med på å hjelpe en familie, og forhåpentligvis mange fler. 

Riktige leker deler ut 50 ut-på-tur sett fra Blafre til dem som ønsker å donere bort vognen sin. I tillegg får minsten et helt eget Diplom. 

Riktige leker har et gjenbruksarrangement imorgen 01.April kl 12-16. ARRANGEMENT ← De samler inn brukte vogner og bæreseler til Fattighuset. Utrolig nok er vogner og bæreseler noe Fattighuset veldig sjeldent får inn, og noe som brukerene deres sårt trenger. Har du en liten tanke om å rydde i skuret eller garasjen en lørdags formiddag? Vet du om noen, som kanskje kjenner noen som har en vogn eller bæresele som kan gis bort til en verdig mottaker? 

Bli med å hjelp. Vi heier på gjenbruk. Bra for deg, bra for Fattighuset, bra for miljøet, bra for de som trenger det.. 

Husk, du kan levere inn vogner og bæreseler helt frem til 15.April. Del gjerne, slik at flest mulig får vite om arrangementet. 

#hjelpe #fattighuset #riktigeleker #samarbeid #miljø 

 

2 kommentarer Skjul

Victoria

31.03.2017 kl.23:50

Så viktig!!
Famwangaasegg

01.04.2017 kl.00:16

Victoria: <3

Skriv en ny kommentar

hits