Når barna fyller år

Mimring. Det slår aldri feil. 

Dagen før den store dagen er virkelig den store mimredagen. Jeg husker nøyaktig hva vi gjorde for tre år siden på denne tiden, vi var så spent. 

Den kommende storesøsteren var overlevert til besteforeldrene, hvor hun skulle være mens vi var på sykehuset. Det måtte bli slik, siden det var planlagt keisersnitt. Med kofferten full av det mest nødvendige, og litt til.. trippet hun inn døra, og jeg klemte henne lenge. Tenk at dette var siste dagen hun var enebarn..? ♥

Et kilo (ja, helt sant..) gulrøtter var skrelt og pakket med som veimat, kaaanskje berget jeg meg til kvelden? Herlige #gravidcravings altså! 

Dagen på sykehuset gikk forsåvidt ganske fort.. Med en million sommerfugler, og masse savn etter snuppa vår.. ble det en dag med blandede følelser. 

Jeg ble undersøkt, og jaggu viste CTG´ en at jeg hadde rier.. ganske kraftige, sa jordmor. Vi ble informert om at det mulig ble fødsel allerede den dagen, om de skulle ta seg opp.. Men jeg tok det med ro..  Rastløse var vi begge to, så vi gikk oss en tur ut i den skarpe vårlufta. Vi var småsulten også, så vi fikk litt kjærestetid med en pizza på resturant.  

Sjekk kula da..#tjukkebolla  Etter en lang dag, var det veldig greit å legge seg ned i sykehussenga - som var forbausende god å ligge i. Nå måtte bare morgendagen komme, jeg var klar som et egg til å møte verdens fineste lillebror. 

Stillheten tar overhånd..  Jeg er klar, men samtidig er det så skummelt.. 

Men så er premien så utrolig verdt hvert sekund, minutt.. Og imorgen fyller denne tassen hele 3 år!! Det er rart det..

Det var dagens mimring - ikke lenge igjen til neste, når storesøster har 8 års dag. ♥

#mimre #mamma #fødsel #gravid #familie #bursdagsbarn #kjærleik 

 

4 kommentarer Skjul

Victoria

31.03.2017 kl.23:35

Vakre bilder <3
Famwangaasegg

01.04.2017 kl.00:16

Victoria: Takk :)
Nora Piscopo

01.04.2017 kl.12:32

Så fine bilder! <3
Famwangaasegg

07.04.2017 kl.07:26

Nora Piscopo: Takk for det :-) Fin fredag<3

Skriv en ny kommentar

hits