Fredagsstrikk

Når det kommer til strikking, er jeg ikke dreven i det hele tatt. Da jeg gikk gravid med lillebror bestemte jeg meg for at nå, nå skulle dette frøkna lære seg å strikke. Jeg må innrømme at jeg så for meg deilige ullbukser og lester i bunkevis.. Den gang ei. Jeg evner ikke å håndtere settpinner, det har vært nær å knekke noen ganger...

Men etter mye god hjelp fra mamma og svigermor, YouTube og strikkegeupper på Facebook gikk det seg til på et vis. Jeg kan rett og vrangt, øking og felling.. Da er vel det meste greit;-)

Etter nesten et år med strikketørke, har jeg funnet frem pinnene igjen og er klar for små prosjekter. Jeg har veldig lyst til å strikke en genser, lettstrikket vel og merke. Men jeg må ta tiden til hjelp, da fingrene ikke henger med like godt alltid...

Oppskriften på pannebåndet er selvkomponert, garnet er fra Sandnes Garn - merinoull og knappene er fra Snella og Petronella. Ønsker dere oppskriften kan jeg godt dele den - gi meg et pip.

Ønsker dere en super fredag - her er vi tilbake med litt feber i hus, men denne gangen trooor vi det er tannfrembrudd.. #småbarnsforeldre 

#mamma #strikk #lettstrikket #enkelstrikk #hobby #diy 

7 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.16:09

Så flott! Jeg ønsker deg en flott fredag :-)
Famwangaasegg

17.03.2017 kl.20:44

Victoria Larsen: Takk for det, det samme til deg! :)
kreativemeeg

18.03.2017 kl.20:55

Hvis du skal strikke genser er et tips å begynne med en type du putter armen inn på pinnen før du strikker bærestykket :) da slipper du å klippe opp å bruke symaskin :)
Famwangaasegg

18.03.2017 kl.21:06

kreativemeeg: Tusen takk for tips - det var noe sånt jeg hadde i tankene. Jeg trenger å øve meg på et større strikkeprosjekt enn pannebånd og luer, så hopper rett og slett bare i det :)
kreativemeeg

18.03.2017 kl.21:18

Gjør det :) lykke til :)
mediakaos

29.03.2017 kl.15:20

Du er jo dreven i massevis når du holder på med selvkomponert ! Ser lekkert ut !
Famwangaasegg

31.03.2017 kl.22:58

mediakaos: Heihei, tusen takk for det! :) Er litt stolt av å kunne si det altså.. men jeg kan stille meg bakerst i køen når det kommer til større plagg.. ;)

Skriv en ny kommentar

hits