nede for telling

Jeg føler det på meg, og vet at det er så innmari lenge siden jeg blogget sist. Kommentarfeltet er jeg svar skyldig. Noen har spørsmål i forhold til en oppskrift jeg har delt, andre vil bare ønske meg en fin dag. 

Jeg har sagt til meg selv hele tiden når det gjelder bloggen, at jeg skal aldri føle at det er noe jeg må gjøre, det skal ikke gi meg dårlig samvittighet overhode - da er "bloggkarrieren" over. Men jeg kjenner jo på det ansvaret man har, når man deler på bloggen.

Man ønsker seg jo lesere og følgere og de kommentarene som følger med. (På godt og vondt) Men da er det også viktig å være tilgjengelig som eier av bloggen. Det er full skjerpings, jeg lover. Hva som tar opp tanker og tid (foruten forkjølelse) kommer jeg til å dele med dere senere. 

Statistikken har vært stabil, så tusen takk til dere som stikker innom bloggen min. Dere er fantastiske. 


 

Ukene som har gått har inneholdt mye hosting og harking, feber, tette neser og en dorsk kropp som har energi er lik null. Det er så kjedelig. Men nå er vi på bedringen, hele gjengen. 

Igår var jeg så heldig å fikk ligge å dra meg litt ekstra, for så å bli vekket av mine favoritter med kaffe på senga ♥ Barna hadde tegnet og skrevet på kort til meg, det varmer et mammahjerte ♥ Det finnes ikke finere gave enn det. 

Ønsker dere en fin kveld ♥

#blogg #mamma #familie #hverdag #foto #tanker 


 

3 kommentarer Skjul

Iselin Renée

14.02.2017 kl.11:05

God bedring!
Famwangaasegg

14.02.2017 kl.20:23

Iselin Renée: Takk, er mye bedre fra forkjølelsen nå??????
:)

15.02.2017 kl.10:34

God bedring! Kjedelig med sånn vinterforkjølelse..

Skriv en ny kommentar

hits