Mr.Surdeig

Okei, bare for å nevne det i starten av innlegget her.. Dette er ikke et "her kommer oppskriften på mitt deilige surdeigsbrød" type innlegg.

Mr. Surdeig har bodd på kjøkkenbenken vår i to dager nå, og for å være helt ærlig har jeg null peiling. Jeg leser oppskrift for oppskrift, og mange er så forskjellige. Noen sier man skal ta av så og så mye deig, for å "mate" den og kaste resten - andre sier man kun skal "mate" den. Stuck in between.. Hva skal jeg gjøre da? Jo, jeg strekker ut en hjelpende hånd til mine lesere og til resten av bloggverdenen.. #surdeig

Har dere eller noen dere kjenner erfaring med surdeig? Vær så snill å del med meg i kommentarfeltet, da hadde jeg blitt superglad altså. 

Jeg har skikkelig lyst å få denne deigen til!! Surdeigsbrød er jo såå godt, og den naturlige gjæringsprosessen er mye sunnere for kroppen enn vanlig gjær. 

Noe riktig har jo skjedd her da, boblene har dukket opp.. 

Del gjerne, jeg trneger hjelp ;) 

Følg bloggens liv på Facebook også, om du vil.

Ønsker dere en fin lørdag.

#surdeig #surdeigsbrød #blogg #mat #matprat #godtno #brød #bakerbrød #bake #brødogkord #sunt 

 

 

Én kommentar Skjul

Victoria Larsen

14.01.2017 kl.12:55

Jeg håper du får en fin lørdag :-)

Skriv en ny kommentar

hits