Dekket nyttårsbord

Svosj, så var julen snart forbi - og vi gjør oss klare til å feire Nyttårsaften imorgen. 

Jeg har av gammel vane latt bloggen ligge, nå som jenta vår har juleferie. Jeg kunne sikkert, og burde sikkert for bloggens del skrevet og delt litt, men det kommer litt sånn i andre rekke akkurat nå. Det er nå jeg ønsker meg at bloggen var en jobb ♣ 

Julen har vært fin, barna har hatt tidenes julaften og fått prøvd ut julegavene sine. Det er tradisjon det, 1 juledagskos. Lillebror elsker å ha søsteren sin hjemme, og de leker så godt og fint.. Men søskenkjærligheten er helt klart tilstede, når man minst aner det;) 

Dagen før den store dagen gjør barna helt spinnvill, så til tross for vind, hagl og regn.. måtte vi ut en tur for å lufte oss litt, friskt og godt - og absolutt høyst nødvendig. 

Ellers er det meste klart til morgen. Kalkunen, en ganske stor på nærmere 6 kg..ligger i kjøleskapet. Vi venter gjester, så det blir stas for liten og stor. 

Desserten er ferdig og står i kjøleskapet, hjemmelaget k a r a m e l l p u d d i n g -  jeg deler oppskriften med dere imorgen, så rekker dere å lage den til 1.Nyttårsdag..? ;) 

Nyttårsbordet er dekket og klart, enkelt og greit.. Ønsker dere en fin kveld ♦

#romjul #jul #fest #nyttår #godtnyttår #foto #mamma #pynt #interiør 

4 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

30.12.2016 kl.21:40

Såå utrolig fint! :)
Famwangaasegg

30.12.2016 kl.23:25

Victoria Larsen: Tusen takk! <3
Lill

30.12.2016 kl.21:43

Vi glær oss kjæmpemasse:)
Famwangaasegg

30.12.2016 kl.23:24

Lill: Ja, det blir koselig! :)

Skriv en ny kommentar

hits