Ballong islykter

Sprengkulda brer seg over hele landet, noen steder ekstremt kladt..brr! 

Man må bare lage islykter mens man kan, jo mer minusgrader, jo bedre er det. Nå ser det desverre ut til at mildværet kommer denne veien iløpet av natten.. Men her er noen jeg lagde i fjor, er det ikke fint? Det pynter sånn opp, så lekkert.. 

Jeg har lagd blokker, hvor jeg har lagt i blomster/granbar.. En annen versjon ble en bolle med vann, deretter plasserte jeg nok en bolle med vann i som jeg tapet fast. I vannet la jeg roseblader - se så fine!? Pynt på trappa ♥


 

Du trenger: 

*Ballonger 
*Vann 
*Bolle  

Tre ballongen på kranen, fyll den sakte opp med vann. (Husk å holde med da) Jeg pleier å ha bollen under ballongen, slik at den former seg i den og bærer vekten til den tunge ballongen. Sett det ut, la stå natten over hvis det er godt med minusgrader, hvis ikke noe lenger. 


 

Det er så fint å pynte opp utenfor huset, hytta eller kanskje tilogmed på festbordet? Den holder ikke så lenge da, men tar seg veldig fint ut. 

Tips: 

Ha i litt konditorfarge i vannet for en stilig effekt. Eller hva med glitter, eller perler? Man kan lage mange fine ballong islykter, både i form og farge. 

Nå håper jeg du lager mange fine islykter:) 

#islykt #ballongislykt #famwangaasegg#familie #diy #dekor #utedekor #trappavår

3 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

12.12.2016 kl.00:34

Så utrooolig fine! :)
Ida

14.12.2016 kl.00:49

Hvordan får man det hullet i den ballongen?

Fine 😀
Famwangaasegg

14.12.2016 kl.01:05

Ida: Det blir slik, når den er ferdig. ??

Skriv en ny kommentar

hits