mammatanker - julen

Jeg så dokumentaren "Glade Jul" på Nrk1 igår. Har dere sett den..? 

Snakk om å sette alt i perspektiv...Den hadde jeg godt av å se, og det tror jeg mange andre også hadde hatt godt av.

Julen er snart her, og jeg gleder meg. Barna gleder seg, mannen.. hele familien♥  Men for å være helt ærlig så liker jeg ikke det den har blitt til, når det kommer til handelsstanden. Butikkene bugner over av julepynt og nisser i Oktober allerde. 

Det hele dreier seg om kjøpepress, for de som lar seg påvirke. Det å gi en julegave til noen, skal og bør ikke ha en nevneverdig prislapp.

Ikke styr så mye, det er godt nok som det er.. Har du gitt noen en hjemmelaget julegave? Skal jeg si deg noe? ..det er noen av de aller fineste gavene en kan få, de gavene med en tanke bak. 

Mange styrer og stresser fælt med denne førjulen, og julen.. Den fineste tiden i året..!? Oppi alt, glemmer man å senke skuldrene, se seg litt om og tenke. 

Det kan for noen være den aller beste gaven, at du tar opp telefonen og ringer. Kanskje noen du ikke har snakket med på lenge, en venn, familie.. Noen ganger kan det være vanskelig, men.. for akkurat den det gjelder, så veldig viktig.. Og for deg, riktig. 

Ring noen, skriv et brev eller gi noen et besøk. Ønsk god jul, gi en klem. Det betyr mer enn en hvilken som helst gave, ord som varmer. 

Tilbring tid, t i d - med dine kjære! Lek. Le. N y t!♥

Igår gjorde jeg og lillejenta mi en god nissestrek, som hun selv sa. Vi pakket hjemmelagde julekaker i et kremmerhus, og ringte på til en av våre gode naboer. Det føltes godt♥  

Mitt "budskap" er, stress mindre med julen, nyt og ta vare på øyeblikkene og husk, den telefonen du tok eller brevet du skrev - betyr veldig, veldig mye for den det gjelder!God Jul♥

#godjul #jul #advent #julemagi #tema #ordfordagen #familie 

Dette innlegget har vært postet tidligere//

6 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

28.11.2016 kl.21:58

Håper du får en fin kveld :-)
Famwangaasegg

28.11.2016 kl.22:06

Victoria Larsen: Takk det samme:)
Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

28.11.2016 kl.23:01

Nydelig innlegg <3 Jeg måtte se den og den gjorde inntrykk <3
Famwangaasegg

29.11.2016 kl.06:57

Fru Jacobsen (@frujacobsenno): Flott innlegg, og tusen takk for fine ord<3
Avdelingholt/ Anja Holt

29.11.2016 kl.15:22

Nå ble jeg inspirert!!!

Takk!!!
Famwangaasegg

29.11.2016 kl.23:58

Avdelingholt/ Anja Holt: <3 Takk selv!

Skriv en ny kommentar

hits