Lofoten og Henningsvær på sitt beste

Altså, vi skriver November..!? 

Jeg er så evig takknemmelig for at vi bor akkurat hvor vi bor, og har det lyset vi har nå.. Mørketida kan være tung og lang, men samtidig veldig fin..Det lyset vi har, er bare helt fantastisk!  

Ja, som dere skjønner har vi vært i Henningsvær idag. Førjulseventyret åpnet igår, og varer helt frem til jul. Les mer på Facebooksiden deres, kanskje får du lyst til å gjøre et besøk til Lofoten innen jul?


 

Vi var veldig snar idag, men kommer sterkere tilbake når julestemninga er mer på plass.. Til tross for juletrær i gatene og den gode stemningen, er jeg ikke helt der enda. Men tilbake, det skal vi. Da blir det pynting av pepperkaker for barnas del (med en liten smak av pynten også..), den berømte blå sparken med hjul og førjulskos.

Jeg var innom en av mine favorittbutikker der også, Drops heter den. For et herlig navn i seg selv. Men vent til du kommer inn.. Du klarer ikke bestemme deg i hvilken ende du skal begynne å kikke i, hele butikken er full av små og store skatter, så her gjelder det å ha god tid♥ 

Jeg fant noen små skatter som jeg gleeeder meg til å pynte med til jul.. Tenker det må kjøpes inn fler. Jeg har en liten idè om å lage et miniatyrlandskap, med dyr, trær, kongler, hus.. Jeg tror det kommer til å bli fint jeg, jeg må bare innom Drops en tur til eller to;) 

H E N N I N G S V Æ R ♥

#lofoten #henningsvær #førjul #jul #førjulseventyr #lokalt #blogg #mamma #natur #foto #mamma 


 

 

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

13.11.2016 kl.00:14

Ser igjennom bloggen din, og den er så fin! Gleder meg til å følge deg videre :)
Famwangaasegg

14.11.2016 kl.00:06

Victoria Larsen: Tusen takk for det, så hyggelig å høre! :) Takk for at du vil lese bloggen min, og tusen takk for kommentar! :)

Skriv en ny kommentar

hits