Daff innedag

Høststormen herjer utenfor veggene. Såpass mye at vi ikke har orket oss utenfor døren idag - men innedag kan være koselig det også. Det har gått i film, spill, tegning, lek, lesing av bøker og venninnebesøk for Thea. Ja eller, minsten fikk være sammen med jentene han også.. helt til han ble lei;) #tidligkrøkes 

Husarbeid, som i et tonn med klær å brette og fire maskiner å vaske kan vi krysse av listen. Yttergagen er ryddet, vår og sommerjakker er pakket bort, og vinterjakkene og dresser kommet på plass. Det er vel tiden for det..snart? Noe mer har jeg ikke hatt ork til idag. Med en trykkende hodepine og ekkel følelse kastet jeg inn håndduken.. Jeg grugleder meg til legetimen imorgen, er rimelig lei av å gå rundt å "hangle" nå. Derav lite oppdatering på bloggen for tiden, desverre..

Slenger med et bilde fra hagen, det blomstrer enda. Har fått på plass noen fler lyng planter, det ble så fint på trappa. 


 

Ønsker dere en finkveld videre, og en god start på en ny uke. ♥

#blogg #hverdag #familie #foto #blomster 

2 kommentarer Skjul

mat i dag

13.09.2016 kl.08:35

Slo meg når jeg leste innlegget om høststormer, at det faktisk nærmer seg høst hjemme, her sitter jeg i 26 grader delvis sol i Sør Korea og koser meg i varmen, mens hjemme blir det kaldere og kaldere... har sin sjarm også da, sitte under teppe med lys på bordet og litt rødt i glasset.... ironien, koreanere kaller det winterseason her nå :-o og på kveldene har jeg litt rødt i glasset, teppe på, med 25 grader i stuen :) og samme temp ute... fryser jeg da :P skulle tro man var gal :D
Famwangaasegg

13.09.2016 kl.23:14

mat i dag ( i korea ): Så spennende, nyt den delen av verdenen. Jo, alt har sin sjarm. Naturen er flott med farger i all sin prakt, og faktisk sitter vi her i lofoten med 17,8 varme akkurat nå:)

Du må nok avklimatiseres før du kommer til Norge;)

Skriv en ny kommentar

hits