Adios sommer 2016

Spot on! #denfølelsen 

Meen, sommerfølelsen har vel egentlig ikke vært mye tilstedeværende de siste ukene. Etter syvåringen begynte på skolen igjen og høstmørket har tatt sin rolle på kveldene, da er det høst. 

Men det er jo ikke bare negativt med høsten. Egentlig er jeg veldig glad i høsten og synes det er en av årets fineste årstider. Den følelsen når barna er i seng, kanskje har man fyrt i peisen og funnet frem strikketøy eller en god bok.. også pleddet og tekoppen. Og masse tente lys. Hæ? Det er digg det.

Eller oppdage alle de spennende fargene i naturen med barna, gå på fargejakt og "bade" i løv..  Turer i skog og mark hører også med. Husk på den store kom deg ut dagen på søndag dere - #komegut !! Og natt i naturen på lørdag.. Hadde vi hatt telt så.. Til neste sesong satser vi på det:) Les også 10 TING Å GJØRE I HØSTFERIEN

Følg oss på Facebook

#mamma #foreldre #høst #komdegut #nattinaturen #hverdag #foto #blogg #famwangaasegg #høstkos #familie 

4 kommentarer Skjul

Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

02.09.2016 kl.09:53

Jeg koser meg også skikkelig om høsten. Bare babyen begynner å sove litt lenger første soveøkt nå, så er det perfekt <3
Famwangaasegg

02.09.2016 kl.13:55

Fru Jacobsen (@frujacobsenno): Det går seg vel til:-) God helg<3
hjemmeborteuavgjort

15.09.2016 kl.13:07

Vi har akkurat flyttet til Spania og når du beskriver slike varme lune høstkvelder under pleddet er det nesten så jeg kjenner litt savn... Men så er det godt med varme dager også da :-)
Famwangaasegg

15.09.2016 kl.21:29

hjemmeborteuavgjort: Så deilig, tøffe er dere. Det er nok en drøm mange har, men sliter med å finne det perfekte tidspunkt og i det hele tatt bestemme seg. Stilig! Jeg har selv bodd på Gran Canaria med mine foreldre, gikk 9 -10 klasse der - to av de beste årene i mitt liv.

Akkurat det med de høstkveldene kan du få mange av under pleddet på verandaen i varmen, det er koselig det. For man blir jo avklimatisert og kryper mer enn gjerne under et pledd:)

Klem

Skriv en ny kommentar

hits