Svimerke med sjarm?

Tiden rundt middagsbordet er en av mine favorittstunder.. Vi sitter sammen og snakker om dagen. Lillebror har savnet storesøster og lytter ivrig.. Maten er spist, magene mette og energilageret har fått påfyll. Her i huset er det enten eller, full fart eller brå stopp. Førstnevte i dette tilfellet. 

Jeg trengte et 5 minutt, og gikk i dursjen. Vanligvis har jeg plutten med meg, men han var fullstendig opptatt, heldigvis. Du salige tid, jeg følte meg starks som et nytt menneske. Nydursjet og fornøyd, rolig inn til margen..også den nyfødt følelsen..? #magisk 

Helt til.. 

Jeg kommer opp i stua, og det er mistenkelig stille. Mannen sitter i stua, og barna holder på på kjøkkenet. Storesøster hadde perlet og minsten satt å tegnet.

"Her! Kan du stryke denne?" - hun peker på den siste perlekreasjonen sin. 

"Ja, klart.. jeg skal bare.." - sier jeg, før sirkuset er i gang. Lillebror har tatt noe fra storesøster, og de løper som hund og katt gjennom stue og kjøkken.  "Så, så.. nå holder det."

Jeg setter kontakten i, finner frem matpapir og perlebrettet.. sjekker at strykjernet ikke er stilt for varmt, (har failed noen ganger på barnas perlekunst) Jeg står med ryggen til strykjernet, i min egen verden.. Hører hvor søskenkjærligheten vokser og gror i stua og tenker at de nok helt sikkert finner ut av det, snart... Helt ute av meg, tenker jeg i neste sekund på hvem i all verden som fyrer i ovnen nå!? Varmt og godt ute jo?

.. helt til.. 

 Fyrer i peisen? Neeeh.. bare svir benken litt...  

Jadda. 

Det har vel sin sjarm..? <3

#mamma #sjarm #familie #husetshjerte #hverdag #blogg #småbarnsforeldre 

3 kommentarer Skjul

Minunate

08.09.2016 kl.01:28

Fort gjort når man har barn.. :)
Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

08.09.2016 kl.10:45

Hehe, jeg synes absolutt det er sjarm <3
CamzandStaz

08.09.2016 kl.20:46

Så koselig:-)

Skriv en ny kommentar

hits