Den bare strekker ikke til

Etter vi kjøpte oss hus, føler jeg ikke døgnet har nok timer, og man har slettes ikke få gjøremål lenger. Nå er det noe som skal gjøres uansett. Det føles veldig veldig godt, men det kan slite ut en mamma og en pappa til tider. Thea er kjempeflink å hjelpe til i huset. Hun dekker av og på bord, spør om hun skal hjelpe her eller der.

Tidligerere fikk hun male litt selv, på det som skal bli rommet hennes. Såå stolt! Hun har fortalt alle at hun skal ha prinsesserom, så da blir det vel det. Må bare handle inn prinsessemaling og lister først!  Idag hadde jeg kort tidligvakt, så vi fikk nyte formiddagen og ettermiddagen hjemme. Vi slappa litt inne før vi kledde på oss og gikk ut. Først for å leke litt, som vi også gjorde. Men så klarte jeg ikke se på alt løvet som lå, og Thea og jeg fant oss ei rive hver.Hun var vel egentlig mest opptatt av å henge i trærne, lille klatremusa!

 Etter noen timer ute i hagen, som også resulterte i en litt vond rygg, gikk vi inn for å begynne på middagen. Herlig kjøttsuppe, skikkelig høstmat! Smakte fortreffelig etter mange timer ute, det varma godt i kroppen. For idag har vi hatt det kaldt, og det er ikke mer enn 1,5 ute nå...brrr! 

Perfekt høstmat! 

Nå skal jeg sløve litt på sofaen, før jeg tar de siste strøkene på rommet til Thea.

Ha en fin kveld! :)

8 kommentarer Skjul

Jeanette

15.10.2012 kl.20:19

Så stor og fin ho har blitt:-) Å flink som hjelper til i huset! Låver godt for fremtiden<3 Har hus vi også, åog jeg også kjenner det at det kan ta LITT vell mye tid inni mellom, hvis en skal holde det fint hele tiden:-/ Men man får bare drite i litt rot inni mellom, å finne på andre ting;-) Suppa såg NYDELIG ut!!
Therese - Mamma til et lykketroll og gravid

15.10.2012 kl.20:21

Gleda mæ tell å se ny huse dokkers :) I mårrest når æ kjørt på jobb hva det null grader og glatt :/ Suppa så nydelig god ut :)
Kaja

15.10.2012 kl.20:52

Blir godt når dere er ferdig med malingen og oppussingen da. Er det mye mer dere skal gjøre med huset? Ser veldig koselig ut hos dere, gleder meg til å se flere bilder:)

Suppe er godt på kalde høstdager, vi skal ha suppe i morgen. Det så du kanskje på ukesmenyen også?! Den er kjøpt på Granit (i Sverige), men de har butikk i Oslo også tror jeg.
wendysinfamilie

15.10.2012 kl.21:32

Flinke dere er, når du sier prinsesse rom så jeg her om dagen ett eller annet sted ett jenterom med rosa tapet med store store stjerner på ene veggen det var skikkelig kult, gleder meg til å få en titt på nytt prinsesserom.
Famwangaasegg

15.10.2012 kl.21:52

Therese: Koselig:) Da vi gikk i morrest på jobb va det å såpeglatt..:/

Takk førr det, det va den;) Blei så døsig etter den at æ sovna av på sofaen..men me en aktiv 3 åring va ikkje det så lett å ligg ei stund. ;)
Famwangaasegg

15.10.2012 kl.21:54

wendysinfamilie: Må gjøres hvertfall, men takk for det :) Åh, det hørtes spennende ut! :) Tar gjerne imot inspirasjon..

Det skal du få se når alt er klart:D
Famwangaasegg

15.10.2012 kl.21:58

Kaja: Det blir det så absolutt! Akkurat nå skal vi gjøre ferdig Theas rom, så har vi et soverom til og et kontor som begge skal males! Når det er gjort er det bare litt småtteri i denne omgang, men vi har mange spennende planer;)

Suppe er kjempegod mat. Det så jeg, kjempefin ukesmeny, og tavle! Granitt ja, der var jeg innom i Oslo en gang, og i Trondhjem. De har så mye fint der! :)
Famwangaasegg

15.10.2012 kl.22:01

Jeanette: Hun vokser og trives, takk for det:) Ja, hun er en god liten hjelper! :) <3 Ja det er mye å gjøre i et hus, særlig nå som vi pusser litt opp også. Men når det er unna tror jeg vi lar malerkostene ligge til over jul! ;)

Skriv en ny kommentar

hits