Liten miljøagent..

Sola var med oss fra tidlig imorrest, herlig dag og våkne på. Etter frokost og litt kos, kledde vi på oss og gikk ut i sola. Ute var det masse deilig puddersnø, moro å boltre seg i. Vi lagde snø kake, og ikke hvilken som helst heller. Nei, dette var en Fantorang kake med sjøbananer i! Det meste er "Fantorang" om dagen, og det hun liker, ja det liker også Fantorangen. Når hun spiser middag, får vi høre at " Dettan lika Fantorangen. Fantorangpølse!" 

Mens vi var ute fikk snuppa plutselig øye på noe søppel, pekte på det og sa høyt og bestemt: "DUU! Den ska i søpla! Mammaaa??" Også gikk vi bort for å hente søppla og kaste det. "Sånn! Isj! Nei-nei-nei, e ikke lov!" Mulig det bor en liten miljøagent i henne!? :) Hver gang vi har vært ute og funnet noe, har vi tatt det med oss og kasta det. Må jo lære at sånt gjør vi ikke! 

Ellers har vi vært på besøk hos Theas tante og onkel, og sett på deres nyeste familiemedlem, lille babygutten:) Nydelig liten skapning<3 Da vi kom ble Thea rimelig sjokkert over at det faktisk var en ekte Baby. Mulig hun trodde vi skulle se på en dukke, for da vi fikk se han ble hun nesten litt ifra seg. Men det gikk veldig fort over, ville stryke lille hånda hans, kose med han. Men mest opptatt var hun av å leke med den andre fetteren sin, som er vel 1 år eldre! Koselig:) 

Lua jeg ble ferdig med igår, hihi:) 

Nøkkeknipper..


Nå er det natt, kjempetrøtt og klar for en god natts søvn..6 kommentarer Skjul

Hilde-Kristin

28.03.2011 kl.23:57

Så flnk du e:-) her e d snuppelesteprosjekt på gang. Fant ut æ måtte ha et mindre strikkeprosjekt før æ begynn på et nytt større, sånn at æ ikkje mista tålmodigheta å går lei:-)
mamma150210

29.03.2011 kl.09:52

Du er så kreativ :) Synes du gjør gjør alt så pertentlig og fint, både bakverk og andre ting. Får det virkelig ikke til jeg! Åsså den lua, var jo bare helt nydelig! Er det vanskelig å bruke den type strikke metoden som du har brukt? Lurer på om jeg skal prøve (på tide å skaffe seg en hobby), men jeg er heeelt uerfaren med strikking, hehe.

Ha en kjempefin dag :)
Jill-Christine

29.03.2011 kl.11:56

Sv mamma150210: Tusen takk for det, så hyggelig å høre. :) Vet du, det er så enkelt at. Jeg er ingen ekspert i strikking, derfor var dette midt i blinken for meg, til å begynne med;) En hobby er alltid greit å ha, bare man finner ut hva man liker å holde på med, og hvor tålmodig man er:) Det går an å prøve. Om du skal strikke luer til små barn er str L (blå farge) på ringen fin, med til større barn/voksne bør du brukeXL(gul farge). Lykke til:)
Kaja

29.03.2011 kl.17:15

Så søt hun var med lua!:)
mamsen

29.03.2011 kl.20:57

hua va nydelig)),stilige nøkkelknipper!!.du va jo sjøl med i "blekkulfs-miljøklubb" når du va lita,va flink til bla.å irettesette naboen når han hadde bilen sin stående å gå på tomgang!!

fint at ongan lære at man plukker opp søppel/tar med seg istedet for å bare slenge det etter seg ute))
wendysinfamilie

29.03.2011 kl.22:17

Så flott lua ble, søte Thea

Flink du er.. også så kos å besøke en liten prins :-))

Skriv en ny kommentar

hits