17 mnd, og har mamma rundt lillefingern av og til..

..og da får man det som man vil!?

Thea fyller 17 mnd idag, så nå er hun stooor pie, virkelig. Hun vokser i lengde, og vokser på alt det hun kan. Hun kan nå telle, litt iallefall.."Tre, fiiire, sæsss, nii, tiiii, ææmm, een". Hun kan mange, mange, mange ord, og har for lengst begynt å sette sammen ord. Nå venter vi bare på en komplett setning, og jeg vet at den ikke er langt unna. Hun kan synge sanger, da er det "Bæ,bææ lille ham", og "Kikkel eee, sikki eee, hmhmhmhm..", det er da Mikkel rev;) + Maaange fler hun øver seg på. Hun er så utspekulert at det halve kunne ha vært nok. Hun vet akkurat hvordan mamma reagerer på noe, og hvordan papps reagerer på noe. Så hun vet allerede nå hvem hun skal gå til hvis det er sånn og sånn..

Det hun vet om mammaen sin nå, er at når hun begynner å fjåse og tulle ved leggetid, VET hun at jeg trekker på smilebåndet, og mulig presser frem et lite knis til hennes store glede. Når jeg holder henne i armene, og er klar for å legge henne ned i senga, da begynner showet.Hun kniser å ler, gjør latteren sin til så hun høres faktisk ut som da hun var liten baby.. søte pludrelyder! I tillegg kniper hun øynene igjen, ruller litt med de, og håper på at jeg skal knekke sammen der jeg står.. Så av og til må pappsen komme å ta over, og jeg må løpe ut i stua å få ut latteren. Noen ganger ler jeg så jeg gråter, hun er ei skikkelig tøvsjur. Blir nok en skøyer av denne tøtta!

Vi har det varmt og deilig idag også, ligger på rundt 16-17 grader, litt sol innimellom og herlig varm vind. Det er vel perfekt for klesstøken!? Så har vasket og hengt ut idag også. Elsker duften av rene klær, som har fått henge ute i frisk luft. Mmmh! Ble plutselig litt rom for husarbeid her også, så nå blir det rent og pent til helga. Liker det!

Fikk rota frem kameraet, og tatt noen bilder av storpia vår:


Speider utover, å ser på sauene på marka!

Oooi, vind i håret mamma! :)

Sånn er det her hos oss idag!


Fler med en liten luring? ;)

7 kommentarer Skjul

Mariemamma

15.09.2010 kl.13:42

For noen nydelige krøller!

Sigve er også veldig klar over når han gjør noe morsomt for tiden. Han sjarmerer oss i senk og får mammaen sin til å knekke sammen i latter noen ganger. Spesielt hvis vi egentlig skal gjøre noe annet som å kle på oss eller legge oss, da vet han hvordan han skal dra ut tiden. Utrolig moro og søtt syns jeg :)
Madeleine

15.09.2010 kl.14:11

Ikke en liten luring skal jeg fortelle deg.... Her er det full texas fra morra til kveld :))
ANJA

15.09.2010 kl.18:02

Verdens finaste Thea. Tante si <3
Anja

15.09.2010 kl.19:07

Det e bra!! :D
Nina

15.09.2010 kl.19:24

Så mye hår hun har fått:)

Tiden flyyyyyyr!!!!
mamma

15.09.2010 kl.19:35

gratulere med 17 mnds.dagen til lille thea!!

ja,ho e virkelig flink den lille skatten våres,savne ho masssse!!

15.09.2010 kl.19:58

Å jaa!;) Har to luringer har ja! Hun største er 2 1/2 år i dag!:)

Nydelige bilder de to første der!!:)

Skriv en ny kommentar

hits