"Lat" venn..

..det er meg det føler jeg, noen ganger! 

Telefonen ringer, og ringer. Det tikker inn den ene meldingen etter den andre. Jeg graver meg dypere og dypere ned i sofaen, trør puta over hode og gjemmer meg bort. Beklager til dere som har ringt meg, og ikke fått svar. Grunnen er i grunn enkel , jeg rett og slett orker ikke har ikke tid, passer ikke alltid like bra. Orker ikke røyse meg for å ta telefonen. Orker ikke i det øyeblikk å ringe tilbake. Uff, så får jeg jo så forferdelig dårlig samvittighet etterpå. Får meldinger på meldigner, og tenker "Svarer senere". Og somregel ender det jo opp med at den aldri blir besvart. Unnskyld! :)
Men nå skal det sies at jeg er flink til å holde kontakten med vennene mine, ikke sant? Jo jeg er det. 

Det jeg ville fram til er, når jeg ikke svarer er grunnen bare det at jeg er "LAT" !  Etter en endt dag, eller uasnsett tidspunkt hos famwangaasegg får jeg lov til det, å være lat og søke sofakroken og bli der en liten stund. Jeg har fortjent såpass. :) Når kvelden kommer føler jeg meg av og til som en skilpadde, som trekker seg inn i huset sitt, forsvinner i sine egne tanker, stilt og rolig rundt ørene;-) Skilpadde-Jill! Hah! 

Noen som kjenner seg igjen? Er du flink til å ta kontakt med vennene dine, fjærne og nære? 

3 kommentarer Skjul

Nina

07.08.2010 kl.11:33

Føler at det alltid er jeg som tar kontakt med mange av mine bekjente.

Prøver å svare med en gang på meldinger,hvis ikke glemmer jeg det.
♥ Nina - småbarnsmamma ♥

07.08.2010 kl.11:46

Jeg kjenner meg veldig godt igjen! Det tar på å være mamma og i tillegg være på jobb eller skole, og når da kvelden endelig kommer er det jo så deilig å krype oppi sofaen å bli der en stund. Og hvis telefonen ringer kan det jo hende at noen vil dra meg ut av sofaen, og da er det noen ganger lettere å ikke ta telefonen enn å si nei... ;)
Eirin Skog

08.08.2010 kl.00:48

Hei, du har stjålet innlegget mitt!!

Hehe, neida, det var bare som om jeg skulle ha skrevet det selv. Vr ikke klar over at d fantes en person til i verden som er akkurat som meg på det punktet der, men som faktisk klarer å beskrive unskyldningen og forklaringen så godt som du gjorde nå. Takk, nå får jeg såve godt i natt, har akkurat gitt Victoria sitt førtste nattmåltid, håper bare hun sovner godt igjen, er litt liv i seng på andre siden av veggn nå:/

Skriv en ny kommentar

hits