For et flott menneske du er..

..ja du, du som sendte regntrekket til oss! 

Vi kjenner deg ikke, vet ikke hvem du er annet enn navnet ditt. Det var utrolig snillt av deg, tusen tusen hjertlig takk!!

Jeg la jo ut et innlegg tidligere, der jeg spurte om noen hadde et regntrekk å selge oss. Det kom en kommentar om at denne personen hadde et som hun ikke hadde bruk for. Jeg fikk mail adressen hennes, og har nå skrevet litt med henne. Hun sa at vi kunne få det, vi behøvde ikke betale porto eller noe. Jeg sa vi skulle betale både for det og portoen, skulle jo ellers bare mangle! Men det trengte vi ikke sa hun. Igår postet hun det, idag fikk vi det. Enkelte mennesker er helt utrolige, er så godt å vite at det er noen der ute som har hjerte av gull! Jeg insisterte på å få adressen henens, kan jo ikke annet enn å sende henne noe i gjengjeld. :) Jeg ville gjort akkurat det samme, om jeg hadde noe jeg ikke hadde bruk for. Gi det til noen som trenger det. 

Thea vifter fornøyd med det nye regntrekket sitt! Nå kan vi ut å trille i regnvær også:)


Såå heldig vi var! :-)


Til deg, tusen hjertlig takk! Dette kommer vi aldri til å glemme. Håper du vurderer å gjennoppta bloggingen etterhvert når skrivelysten kommer tilbake!:) Klem fra oss. 

Har du et hjerte av Gull...ville du gjort det samme, om du hadde noe du ikke hadde bruk for? 

6 kommentarer Skjul

adelinp.blogg.no

31.07.2010 kl.14:39

kor snilt :)
Ja, æ ville gjort det samme :)
alenemamman

31.07.2010 kl.14:45

Så godt at det finnes sånne folk der ute.

Jeg har også gitt bort ting som bare ligger og slenger. Like greit at noen får bruk for det som at det skal ligge hos meg og ta opp plass.
mamma

31.07.2010 kl.18:06

synes det va utrulig fint gjordt av ho!!,
Charlotte

31.07.2010 kl.19:32

I går fikk vi pakke i posten av dere, tusen takk. Blir spennende å få prøve dn koppen om den faller i smak hos vesla =).

01.08.2010 kl.00:01

Æ ville nok gjort akkurat det samme. Her om dagen ga æ vekk litt klea tel ei venninna som hadde fådd sæ en sønn fø litt sian. Før det blir jo ei stund t neste kommer, å då får man så masse nytt igjen. Koffør holde på så masse som man ikje treng:) Men æ har jo tadd vare på det finaste å sånn:) Heldig dåkker va, kjempe snill ho som sendte det:)
heidi uuuuu

02.08.2010 kl.21:09

så utrolig snilt!det finnes virkelig snille menneska der ute asså;)

Skriv en ny kommentar

hits